"Otkad su Mika i Giba promenili pol, imam jednog sina i pet ćerki": Rada Vasić udala i Anu, pa otkrila detalje

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić otkrila je da je udala i drugu ćerku Anu.

Napomenula je da je srećna što su joj ćerke Ivana i Ana Nikolić udate za divne muškarce o kojima ima samo reči hvale.

Poznato je da su Radini sinovi i bivši rijaliti učesnici Mika i Giba promenivši pol i postali Ivana i Ana Nikolić, a ubrzo nakon transformacije, Radine ćerke pronašle su muškarce svog života kojima su izgovorile sudbonosno da i zaklele se na večnu ljubav.

- Prvo se udala Ivana, a sada je i Ana sklopila brak. Otkad su Mika i Giba promenili pol, ja imam jednog sina i pet ćerki. Zetove uopšte ne odvajam od svog sina, oni me cene i poštuju. Kada sam bila u bolnici dali su sve od sebe da mi pomognu, trčali su na sve strane da mi spasu život. Imam divnu decu, ali i divne zetove. Jedan je Nemac, a drugi Srbin - priča Rada za Informer i otkriva da je zetove odlično prihvatio i njen suprug Rade Vasić koji je baš poput supruge vodio tešku borbu za život nakon što su mu bubrezi otkazali, ali je na sreću zdravstveno stanje bračnog para sada stabilno.

- Rade je odlično prihvatio i drugog zeta, često se šale i druže, a ja sam malo strožija. Moraju da se znaju neke granice - kaže šarmantna Rada.

Rada je otkrila da njene ćerke Ivana i Ana u narednom periodu planiraju da usvoje dete i na taj način prošire svoje porodice.

- Ivana se udala za biznismena iz Nemačke, on je stariji zet i ima 38 godina. Poštuje i voli moju ćerku. Ana je u braku sa Srbinom, on je kamiondžija. Obe ćerke priželjkuju da usvoje decu i da na taj način prošire svoje porodice. Otom, potom, još uvek je rano za to. Bitno mi je da su srećne - istakla je Mikina i Gibina majka.

Rada je na kraju razgovora za Informer otkrila kako su porodice zetova prihvatile njene ćerke, te da li imaju punu podršku svojih muževa.

- Ana i Ivana se često posećuju i putuju zajedno. Porodice njihovih muževa su ih odlično prihvatile. Obe imaju super život, a ja mislim da nadaleko nema tako složnih porodica kao što su naše - zaključila je Rada.

Podsetimo, blizance Miku i Gibu Vasić koje je publika imala prilike da upozna kroz rijalitije "Veliki brat" i "Zadruga" početkom prošle godine postali su žene, pa se sada zovu Ivana i Ana Nikolić. Najveću podršu na putu ka promeni pola pružala im je njihova majka Rada.

- Pet godina su trajale pripreme. Prvo su išle kod psihologa, pa kad je psiholog dao odobrenje uradile su silikone. Nakon toga su uradile operaciju promene pola koja je trajala 8 sati. Bila sam prisutna i sve vreme sam se tresla od stresa. To može da zna samo neko ko je majka - izjavila je svojevremeno Rada za medije.

(Telegraf.rs)

Video: "To nije dete, muškarci su dileje": Đuro Palica otkrio istinu o mlađoj devojci zbog koje se razveo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA