Bane Bojanić posle 20 godina otkrio da su ga Šiptar i Kum zvali posle Đinđićevog ubistva: Evo šta su tražili

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Pevač Bane Bojanić, posle pauze duge dve decenije, vratio se na scenu s novim albumom, ali se i aktivirao što se medijskog života tiče, i sada, prvi put ispričao detalje koji su intrigirale čitavu javnost više od 20 godina, njegoov odnos sa zemunskim klanom i Dušanom Spasojevićem i Miletom Lukovićem.

Kako je rekao, tih godina bio je veoma popularan, a problema nije ima, jer je sa svima bio dobar i imao korektan odnos. Ono što ga je tada nijviše plašilo

- Nisam imao problema jer sam sa svima bio dobar. Ali nisam voleo da pevam kad me zovu ti momci iz tog vremena jer znam ko će sve tu da bude, plašio sam se da ne zaluta neki metak. Nekada sam uspevao da nađem izgovor, nekada ne. Nisam mogao da kažem : 'Neću', pa da me šamaraju po Beogradu. Moraš da ideš, nema šta" - prisetio se Bane Bojanić.

Na dan kad je ubijen tadašnji premijer Zoran Đinđić i kada je na televiziji objavljena poternica za svim "zemuncima", Šiptar i Kum su prvo pozvali Bojanića:

- Zvali su me. Posle par dana kad se sve to desilo, nazvali su me euforično govoreći: 'Nismo mi krivi, nismo to bili mi'. Ja sam prvo prekinuo vezu. Onda mu kažem: 'Jesi li ti lud, traži te cela država, ti zoveš mene?'. On mi kaže: 'Ja tebi verujem, samo da nas odvezeš do Subotice. Mi nismo... Dokazaćemo'. Ja kažem: 'Kakava bre crna Subotica?! Bio sam sa društvom pored Keja, samo sam bacio telefon u Dunav'".

Bojanić je jednom prilikom ispričao kako je upoznao Dušana Spasojevića.

- Devedesetih godina, kada sam bio u jeku popularnosti, neko me je nazvao, ne znam ni kako su se predstavili, i rekao da dođem da im pevam. Tada sam upoznao Dušana, ali ostalih se ne sećam. Verujte da ne znam ko je još bio. Bilo je mnogo ljudi, zabava je bila u pitanju - rekao je pevač u Informer podkastu i dodao:

- Posle toga, neko mi je rekao za koga sam pevao. Video sam da se bave čudnim poslovima, ali došao sam da uradim svoj posao jer je nastup već bilo ugovoren. Posle sam probao da eskiviram Dušana, koji me je mnogo puta zvao da pevam. Odbijao sam ga misleći da će da odustane, ali on je rekao da odaberem dan u godini kada meni odgovara. Jednom prilikom je izrazio želju da kupi moj auto i prodao sam mu. Tada su bili evri, nisu bile marke. Ali dolazio sam normalno u Srbiju da obilazim porodicu, nisam imao probleme ni zbog koga - objasnio je Bojanić, a kako se pisalo Spaosjeviću je prodao skupoceni "ferari" vredan 200.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA