Gastoz se nakon povratka u Srbiju "oseća loše": "U sebi se trujem, sebe sam ubio u pojam..."

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Popularni reper i jutjuber Nenad Marinković Gastoz nedavno je deportovan u Srbiju nakon što je dva meseca proveo u zatvoru u Tajlandu.

On se sada oglasio, i naveo da ipak nije uspeo da tako brzo vrati "u prvobitno stanje", te da mu treba prostora.

Pokušao je da u videu koji je snimio za svoj kanal, objasni sve o svojim zatvorskim danima, međutim, to nije usopeo da uradi.

- Uh, imam veliku potrebu da vam se obratim. Ali se sve kao cimam kako će to neko da protumači i na koji način. Kao i da je to bitno, pogotovo danas. Pritom to u sebi i bukvalno se trujem, i ne napredujem, niti grizem, već sam kao list neki, umorni letnji list. Nešto mi fali i ne mogu da provalim šta... - napisao je Gastoz i dodao:

- Sebe sam ubio u pojam svojim neadekvatnim zamuckivanjem, monotonim izlaganjem i nekom čudnom energijom koja uopšte nije deo mene ni onoga šta sam zapravo želeo u tom intervjuu. Brat-bratu, očekivao sam da ću se nekako odmah vratiti u prvobitno stanje, ali sad vidim da je to nemoguće i da mi treba prostora, a vreme ide... - napisao je Marinković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    5. jul 2024 | 12:15

    A ko si ti?

  • Miki035

    5. jul 2024 | 15:54

    zaposli se na nekom gradilištu da daš doprinos ovom društvu i sve ćeš svoj unutrašnji negativan naboj dovesti u red, ovako si prazan u sebi a nisi ni nama zanimljiv.

  • нибрС

    5. jul 2024 | 16:45

    Бар су те напунили...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA