"Kod Raleta i Ane je tuga za starim vremenima, a Zoran i Indi se vraćaju korenima": Đorđe David bez zadrške

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

U domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest da je Zoran Marjanović u vezi sa pevačicom Indi Aradinović, a samo što smo se privikli na činjenicu da je njena koleginica Ana Nikolić od nedavno sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom.

Sada je muzičar Đorđe David prokomentarisao njihove veze.

Indira Aradinović Indi i Zoran Marjanović Foto-kolaž: Nikola Tomić, Nikola Anđić, Pixabay

- Nisam uopšte ovo ispratio. Raleta znam, drago mi je da je to tako, verovatno je to "tuga" za nekim starim vremenima, to je varijanta koja ih vozi na dobru priču. Mene raduje, to nije moja vrsta muzike, ali znajuću Raleta siguran sam da će ta priča da bude jako dobra. Da li je Zoran možda napisao najveći hit Indi "Bato bre"? Pa eto, vraćamo se korenima, sve se vrti u krug - rekao je on, a prisetio se starih rokerski dana uz pohvalu Zejni i Aleksandri Prijović što možete videti na snimku ispod:

Podsetimo, Zoran i Indi su nedavno progovorili o njihovom odnosu.

ana nikolić i rale Foto: Nikola Tomić, Telegraf.rs

- Ah, emocije... O emocijama može mnogo da se priča. Da, Indi je normalno prirasla srcu. Pa sad, muza malo pripada umetnosti, ali dobro, muzika je. Ponosan sam na nju. Miljenica mi je. I ko misli da je njeno već kao prošlo, mogu da kažem žargonski, malo su se zeznuli - rekao je Zoran za Kurir, pa je i Indi imala svoj komentar.

- Isti je, malo se promenio. Život ga je promenio, ali je on kao on isti. Ništa tu nije novo, čak je možda još bolji, zreliji. On je tvrdoglav i čvrsto stoji na svojim nogama i iza svojih reči. Težak je jako, a koliko je težak, toliko je i lak. Njega je lako i zavoleti i prihvatiti, i razumeti što on kaže. Priča prosto i direktno. Opasan je. Nije manipulator, mudar je. Mudar, manipulativan, simpatičan...

Sa druge strane pevačica Ana Nikolić je 27. juna objavila novi album, tačnije pet novih pesama koje su posle samo dva dana skinute sa Jutjuba.

Posle uspeha i vraćanja pesama, Ana je sa Raletom i ekipom proslavila sve u njegvomm studiju, a sve su i zabeležili.

Ana se prvo oglasila na Instagramu i navela:

- Hvala svim mojim saradnicima (svi su preživeli). Mojim fanovima na strpljenju, ljubavi i upornosti - "kaće", "saće". Vaša Ana, opstrukcija u pokušaju - navela je Ana.

Nakon toga je na storiju pokazala kako su kod Raleta proslavili novi uspeh, pa nakon što je otvoren šampanjac, zahvalila se i Raletu, s kojim je u emotivnoj vezi:

- Ljubav i genije... Marina nedostaješ - napisala je i nastavila da se zahvaljuje Raletu: "A, najzaslužniji za sve greške je Goran Ratković Rale, fondacija "burnout people"....

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA