Pevač je oženio maloletnicu, pa mu je život obeležila teška nesreća: "Bolje se ženi, naćićeš me mrtvu..."

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevača koji se proslavio učešćem u "Nikad nije kasno", Zoran Živanović Rođa iako publika pamti kao veselog vozača, ima veoma tešku životnu priču.

Iza njegovog simaptičnog osmeha, koji gotovo da ne skida sa lica, krije se teška životna priča i nedaće koje ga prate od detinjstva.

Naime, on je rano ostao bez oba roditelja, a ono što je obeležilo njegovu mladost bila je prisilna ženidba. Samo par meseci nakon očeve smrti majka ga je uslovila i naterala da osnuje porodicu.

- Nisam bio ni punoletan, nisam vojsku služio a ona mi je rekla: „Još bolje, samo se ti oženi da ne budem sama“. „Bolje se ženi, naći ćeš me mrtvu“, to su bile majčine reči. I eto, desilo se, imao sam 18, 5, a ona 15,5 godina.Posle svega što sam već doživeo to mi je bilo strašno - ispričao je tada za "Grand".

Nažalost, supruga i on nisu imali sreću da dobiju decu, a kasnije je njegov život obeležila i teška saobraćajna nesreća u kojoj je izgubio najdražeg člana svoje porodice, a o detaljima nesreće govorio je svojevremeno za Grand.

- Vraćali smo se se sa slave kada je na nas negde kod Pećinaca naleteo šleper. Imali smo težak udes, moja majka je poginula, supruga je imala otvoreni prelom leve i desne nogu, a ja jak potres mozga. Jezik mi je visio, na malom delu se samo držao - prisetio se Rođa kobne noći kada su mu brzom intervencijom hirurga sanirali povrede i spasili jezik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA