Oluja uništila Dušanu Petroviću studio, ljudi mu masovno šalju reči podrške: "Više me baš briga za sve"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Strašna oluja koja je, 2. jula, pogodila Beograd izazvala je velike probleme i popularnom fotografu Dušanu Petroviću u njegovom studiju.

On se oglasio nakon svega i pokazao kako posle potopa izgleda njegov studio, koji je otvorio pre samo 10 meseci.

Fotograf se oglasio iz mraka u kom je sedeo, jer je nestalo struje.

- Iz nekog jako čudnog razloga od kad se desilo sve ovo sa studiom ja kao da sam dobio neku novu i još veću motivaciju za dalje i za sve što dolazi - počinje fotograf, pa nastavlja:

- Hvala svima koji mi se i dalje javljate, pišete i šaljete reči podrške, jako mi znači sve da pročitam.

- Ali kažem vam, osećam se dobro, motivisano i odjednom me više baš briga šta se desilo, šta je uništeno, jer znam da ćemo to sve vratiti, pa čak i bolje nego što je bilo - zaključuje poznati fotograf.

Podsetimo, mnoge poznate ličnosti su se oglasile povodom strašnog nevremena koje ja zadesilo našu zemlju, ali i crnogorsko primorje.

Bivšem rijaliti učesniku Vladimiru Tomoviću oluja je načinila je veliku štetu, a on se oglasio za Telegraf.rs ali ne želeći da komentariše materijalnu štetu, jer, kako je istakao, bilo je i ljudskih žrtava u Baru.

- U danu kada je u Baru bilo i ljudskih žrtava od nevremena iluzorno je pričati i žaliti za drvećem. Par dana i sve će se srediti. Hvala što pitate. Svako dobro - poručio je on za naš portal.

(Telegraf.rs)

Video: "Nisam rekao da neću da sarađujem sa Breskvicom": Vojaž o napuštanju Generacije Zed

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA