Haos na imanju od ranog jutra: Ša saznao da je Miona ručala sa Krofakom, pa poludeo: "Molio sam te..."

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Reper Nenad Aleksić poznatiji kao Ša i njegova devojka Miona Jovanović posvađali su se kao nikad do sad.

Naime, Miona je bila na medenom mesecu u hotelu u sklopa imanja, sa bivšim Stanislavom Krofakom, a kada se vratila u Belu kuću, Ša je poludeo od besa, jer je saznao kako je provodila vreme sa njim, dok on noćima nije spavao.

- Molio sam te da budeš normalna za hotel da bih saznao da ručaš sa njim i da ga nudiš piletinu, dva dana uživaš tamo sa njim - počeo je reper.

- Ja sam prelazila i preko porodice i svega i ti da mi govoriš da se ja muvam sa njim. Ti si odvratan - rekla je Miona.

- Voditelj samo govori za tebe da si sumnjiva, njega niko ne uzima u obzir. Stalno mi daju dokaze da si radila nešto sa njim i danas iznosi čovek kako si se ponašala, smeju mi se i podj**avaju. Sedim i dalje i pitam te šta da očekujem - nastavljao je on.

Miona je nastavila da se pravda:

- Ja nisam ovde neka k**ava da budem sa tobom sedam meseci i da se na kraju muvam sa bivšim, majmune jedan bre. I ti meni sad pretiš ovde.

- Da rekao sam da ću da odem u p**ku materinu i da vas ostavim ovde da nastavite ovde sami - pretio je Ša i nastavio:

- Kao što sam obećao da neću da te uvredim i držim, dao sam reč... Evo pogledaj me, kako god da bude, verujem ti. Šta god da vidim na klipu, verujem ti. Ti kao da si se osilila da me vređaš otkako sam se zakleo.

- Nemoj ni za šta da se kuneš, možeš da mi pričaš do prekosutra. Napravim sr*nje, za vezu, us*rem se ovde i imam s*ks na televiziji, odem protiv mojih, a ti mu kažeš da mi ne veruješ ništa. Ne veruješ mi za najbanalnije stvari - dodala je Jovanovićeva.

(Telegraf.rs)

Video: Nenad Aleksić Ša sa suprugom Vanjom stigao na venčanje Anite i Matore

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA