"Nisam rekao da neću da sarađujem sa Breskvicom": Vojaž o napuštanju Generacije Zed, pa spomenuo Baku Praseta

 
A. Š.
M. K.
A. Š. M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Reper Mihajlo Veruović Vojaž organizovao je druženje sa svojim fanovima, a koji je upriličen, kako bi se pristuna publika slikala sa njim i probala njegov ledeni čaj koji je nedavno plasirao.

Vojaž je došao u opuštenom izdanju, a brojna publika koja je došla da ga pozdravi i provede s njim malo vremena, bila je oduševljena.

U jednom trenutku došlo je do "blokade" zbog svih koji su hteli uživo da vide repera.

Vojaž je nakon slikanja i snimanja sa publikom stao pred sedmu silu i odgovorio na brojne aktuelnosti, ali i o duetu sa Cecom Ražnatović koji je već dve nedelje u trendingu.

- Očekivao sam, to je Ceca, ne može da se omaši. Imali smo velika očekivanja, koja su se ispunila. Neka ljudi slušaju "Muškarčinu" i neka uživaju - rekao je mladi reper, pa prokomentarisao Cecin duet sa Željkom Joksimovićem.

- Željko je jedan od najvećih umetnika i mozgova muzike današnjice, ne mogu da se poredim sa njim, niti da se stavljam u istu rečenicu. Njihova pesma je stvarno umetničko delo i svaka mu čast na takvoj pesmi, naša numera je brža, više klupska pesma koja je za "gas" - istakao je on, pa otkrio kako je došla ideja za druženje sa fanovima.

- Često organizujemo ovakve skupove sa fanovima, pogotovo pod okriljem "Volim Tea" ledenih čajeva, jer suština samog brenda je spajanje i ljubav prema ljudima - rekao je Vojaž, te otkrio da nikad nije imao neprijatnu situaciju sa fanovima.

Reper se osvrnuo na izlazak iz diskografske kuće Generacije Zed.

- Ja nisam pomenuo da neću da sarađujem sa Breskvicom, nego da se ja ne pronalazim u muzici koju Generacija Zed sada radi. Breskvica mi nije tu bitna, niti bilo ko, ne pripadam tu muzički. Krenuo sam nešto svoje i to je prošlo, njihovo je njima prošlo, tako da plus njima, plus meni - rekao je reper, pa otkrio da li je u sukobu sa Henijem.

- Ne, ja nisam agresivna osoba, ne mogu da budem ni u kakvim sukobima, pogotovo ne sa Henijem - rekao je on, pa prokomentarisao odnos sa Baka Prasetom, ali i njegov raskid sa Anjom.

- Neću to da komentarišem, ja njega sad stvarno smatram prijateljem. Neću da se mešam u njegovu vezu, nije po kodeksu, neka oni pričaju o tome i neka se bave time. Baka je dobar m0mak, tako da nemam ja tu šta da se mešam - poručio je Vojaž.

Ceo intervju možete pogledati na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Pomenuo Breskvicu i novu devojku: Vojaž pokrenuo novi biznis, otkrio sve o zaradi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA