Dejan Milićević otkrio grešku koja je mnogima promakla iz čuvenog Cecinog spota: Nikada nećete pogoditi

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Reditelj muzičkih spotova Dejan Milićević je sarađivao je sa brojnim zvezdama tokom svoje karijere, a nedavno se prisetio jedne greške dok je radio sa balkanskom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

On je priznao da je napravio grešku u spotu za pesmu "Idi dok si mlad" koju izvodi upravo Ceca, a greška, koju je primetio mali broj ljudi, i dalje mu smeta.

U spotu za istoimenu numeru, postoji scena gde drvoseča ulazi u auto sa sekirom u ruci, umesto da je baci.

- Tu ima jedna greška baš u tom spotu, mislim slučajna je greška, ali stvarno nisam normalan. Drvoseča umesto da baci sekiru kada ulazi u auto, on je ušao sa sekirom - rekao je Milićević za Grand, dodajući da mu je žao što je greška ostala u spotu.

Podsetimo, Dejan se nedavno prisetio jedne od mnogih anegdota sa balkanskom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Modni fotograf je ispričao situaciju koja se dogodila davne 1995. godine.

- Ima toliko tih anegdota… Anegdota koja nije da mi je najupečatljivija, ali gde vidiš da je neko surovi profesionalac je kad smo radili prvi omot za "Ljubav fatalnu" za Cecu, slikali smo je u garaži na Obilićevom vencu, želeli smo Cecu zalizanu na motoru, a frizerka nije ponela fajtalicu i Ceca vidi baricu i kaže: "Pa evo ti, uzmi vodu odavde" i frizerka umoči ruke u baru i zaliže joj kosu, to je kada je neko surovi profesionalac i bitno je samo da se završi posao - ispričao je Dejan.

Milićević je uporedio saradnju sa našim najvećim zvezdama Cecom i Brenom, te otkrio da li su zahtevne.

- Ceca i Brena se baš razlikuju. Jedna voli da snimanja traju duže, dok druga ne. Brena je surovi profesionalac ona ide da snima i na -50! Naravno jedna voli da snima napolju, druga unutra, ali ne mešaju mi se u posao to je bitno. Cecu bolje poznajem jer sa njom radim duže, ali ona recimo voli da što pre završi. Ali obe vole da na kraju vide kako je sve ispalo - otkrio je Milićević za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca otkrila kad Bogdana i Veljko planiraju 4. dete, spomenula posebnu titulu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA