"Kad bi znala da on meni ovo peva": Tiktokerka "odlepila" na pevača, pa udarila na pevačicu s kojom je u vezi?

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mladi pevači u usponu, Mia Smiljanić i Darko Gjorgjeski nedeljama unazad u fokusu su javnosti, a nakon što su objavili novu pesmu i vrlo zanimljiv spot u kojem razmenjuju i nežnosti, našli su se na meti jedne popularne tiktokerke, pod pseudonimom Boginja.

Naime, nakon što su pevači objavili pesmu "Ja na tebe", koju prati i vrlo zaniljiv spot, našli su se na meti.

Kontroverzna tiktokerka je tokom svog lajva pomenula Darka i Miu, pa počela da hvali pevača i njegov fizički izgled, te udarila na njegovu koleginicu, jer se uveliko nagađa o njihovoj emotivnoj vezi.

- Iskreno da vam kažem, ja bih na ovog Darka. Ima neki stav onako, top frajer, iskreno mislim da bih mu ja bolje pasala uz ovu pesmu, nego ova curica Mia, ali dobro, ajde... Kad bi ona znala da on ovo peva meni, ne bi joj bilo dobro ljudi moji, da znate, nikako.

@balkanstrada #boginja #viral #foryoupage #estrada #balkanstrada #fyp #miaidarko @boginja_najjlepša❤️ @Darko Gjorgjeski @Mia Smiljanić ♬ original sound - BALKAN STRADA ⚡️💣

- Što mene ovako Darko ne ljubi u ovoj pesmi ljudi, ja retko kažem ko je top frajer, ali stvarno top. On i ja da budem kao glavne uloge, a ona da peva tamo sa strane, iskreno - rekla je.

Podsetimo, poslednje dešavanje u nizu kojim su privukli pažnju, jeste njihov nastup u jednoj kafani u Minhenu, samo nekoliko dana pred utakmicu Orlova i reprezentacije Danske.

Inače, Mia Smiljanić i Darko Gjorgjeski učestvovali su u Zvezdama Granda, a upravo s njima jedna od najvećih balkanskih zvezda Ceca Ražnatović jedino je snimila video za Tiktok.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA