Đuro Palica otkrio istinu o mlađoj devojci zbog koje se razveo: "To nije dete, muškarci su dileje"

 
 
 
Čitanje: oko 5 min.
  • 5

Glumac Branko Babović je u velikoj ispovesti za Telegraf govorio o svom životu, karijeri, ali i o pompi koja se digla zbog njegove veze sa navodno "28" godina mlađom ženom, zbog koje se razveo.

Međutim, razlika između njih je manja, a šta nam je Branko sve otkrio na temu razvoda, porodice i žena pročitajte u nastavku.

- To je stara priča, 5 godina već 6 nisam braku, tako da, život je to... Dese se neke nove energije koje čovek srete, tako je kod žena, tako je kod ljudi. Ja ne vidim zašto bi muškarci bili u tom pogledu favorizovani, u odnosno na žene, u tom kontekstu favorizovani. Sasvim je normalno da žena kaže čoveku "izvini prijatelju, ja ne mogu i s tobom, ćao, ćao", ne vidim šta je tu problem. Dese ti se neke nove energije u životu koje smatraš da su ti potrebne, da su ljudske, koje te podmlađuju, koje ti daje novu životnu energiju, ne umanjajući vrednost osobe sa kojom si živeo, koja ti je rodila decu - rekao je Branko, koga mnogi znaju po liku Đura Palice.

On je ispričao i da razlika između njega i njegove devojke nije 28 godina, već 24.

- Tako da, što se toga tiče, istina je to, samo nije 28, već 24, 25. Oni pričaju da imam 68, neke laži... Imam problem, nisam na društvenim mrežama, imam neke lažne profile, ljudi objavljuju, a ja ne znam ništa. Ne pratim sebe. Upravo javljaju drugi, kao vi, e vidi ovo šta sam radio, neko objavi nešto, ja pojma nemam. Ne samo to, dešavalo se da ja izjavim nešto i iza toga stojim uvek, ali oko toga se pravi neka druga dimenzija pa se doturi još nešto, sa čim ja nemam nikakve veze. Ali dobro, to je tako u životu, to ili te nervira ili oguglaš, ne oguglaš, ili pratiš ili ne pratiš, a ja zaista to ne pratim. To se jeste desilo u mom životu, ništa to nije strašno. Hvala Bogu, zdravi smo svi, ja sa mojim sinovima u odličnim odnosima. Da se desila nova ljubav, jeste, to je činjenica. Opet, to ne mora biti ništa spektakularno, sada da bi oko toga neko pada u nesvest. Meni je jedan drug sjajan rekao, ne znam smem li da kažem... Radenković, pesnik sjajan, vrhunski, piše savršeno, koji je opisao moj život. Nisam ja njemu nisam pričao posebno, ali čita te čovek i napiše, fenomenalno. Kaže, "gospode kako je lepa ova moja tuga"... Melanholija. Ne mora da bude negativna, ona može biti stvaralačka, pokretačka. No, uz dužno poštovanje prema svima, naravno, desilo mi se što se desilo. Lepo je. Sve to ima svoju težinu i lepotu, kao i sve u životu, ali kad piješ kafu pa ti ponekad ne prija, a kamoli nešto drugo. Ali hvala Bogu sve je kako treba.

- Moguće je da je javnost malo ostala u šoku zbog razlike u godinama, to je možda ljudima okidač, pa je zato tolika pažnja, šta mislite? 

- To je fenomenalno. Zato što kad ja kažem to ili vi nebitno - Branko Babović je u vezi s nekom ženom koja je 24 godine mlađa od njega... Šta to znači? Koliko ta žena ima godina? Ajmo, razmislite malo. (smeh) Pa nije to dete od 19 godina, to je žena od 40, zrela žena. Ali time se niko ne bavi, niko tako ne razmišlja. Doduše, ja kad kažem ljudima da imam 65 godina, oni su "aj, majke, beži". Daju 40-45 godina. Bio sam u situaciji, "evo ti lična karta, pa vidi". I sad je to kao nešto strašno. Čovek koji ima 65 godina, pa čekajte ljudi, koliko ta dama ima godina?! Čekajte, li to maloletnica, što pričamo mi? To su ozbiljne ličnosti, zrele ličnosti, zrelije od nas, 100 puta od muškaraca. Ali iskreno, to mi smo dileje, ne znamo ništa - ispričao je glumac u dahu i nastavio:

- Vladeta Jerotić je jedini naslednik Sigmunda Frojda. Frojd je posle 30 godina istraživanja ženske psihe, odustao. Kad su ga pitali zašto, 30 godina života je posvetio tome i ništa nije imao, samo to. Kaže," ja sam digao ruke od tog posla, samo iz jedinog razloga, ja nisam našao odgovor na jedno pitanje. A ko je to pitanje? On kaže, šta to žena hoće. Ja sam 30 godina istraživao da nađem odgovor na jedno pitanje." I mi imamo danas slučaj. Mislim da je ovo važno što ću reći. Ne mora niko da složi, ali meni je važno. Gospod je stvorio ženu. Žena je nezadovoljna. Prvo je nezadovoljna obrvama, onda ih promeni, malo isčačka, isčupa. Onda idemo dalje, nos. Ogledne se. Žena je nezadovoljna nosom, izvrši operaciju. Ide dalje, usne. Ovo nije, pa botoks, pa čuda, pa to napući, jer te nesretnice misle da to muškarci vole. Naravno ima bogalja nesretnika koji to vole, ali hvala Bogu da su u manjini. To su kompleksaši. Onda idemo dalje, grudi. Dade gospod ženi grudi. Nezadovoljna, male su. Hoće da ih uveća, pa onda misli da je riba. Dade gospod zadnjicu ženi. Ne sviđa joj se. Ogleda se levo, desno. Napuni to nekakvom hemijom. Ja se pitam celi život, ako gospod nije mogao da zadovolji jednu ženu, a kako ću ja, nesretnik, smrtnik, sušto da je zadovoljiš. Ali to je pitanje osnovno u životu kome čovek treba da se bavi. To ne mora da ti bude prioritet u životu, ko se još time bavi taj je puk'o, kada je Sigmund Frojd puk'o, Vladeta Jerotić...  To je gospod tako regulisovao i mi 'oćemo protiv gospoda. Kako? Ko si ti? Ja, vi. Ste vi normalni? Ajmo daun, smirenje, kafica... To si što jesi, ja sam što jesam. Možemo, ne možemo, ćao. Nema menjanja u odnosu partnera... kaže menjaj se. Čovek kaže ženi, "vidi moraš da se menjaš", žena čoveku, nebitno. Ne generalizujemo uopšte, nego jednostavno to su pojave koje su sasvim normalne danas. Nikad se čovek ne menja. I svaki pokušaj da čovek promijeni ženu ili žena čoveka, to je nesretna borba, patnja, mučenje. Neshvatajući da smo to smo što smo. Žena kaže čoveku "ne moraš da se menjaš, ne odogovaraš mi odoh, prijatno, hvala, ćao"... Ne da potroši celi život menjajući čoveka i to je. Ili čovek ženu, naravno. To je strašna priča, to je pakao od života mnjajući sebe da bi drugi bio srećan. To je, van pameti. Bespotrebno u životu - ispričao je Branko, a šta je još rekao možete pogledati u videu na kraju teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Fondacija Miloša Bikovića počela sa radom: Glumac ispričao ko je njemu bio vetar u leđa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA