"Umalo je šlog nije strefio kad je čula da su zajedno!": Majka Florija u šoku zbog ćerkine veze sa Zoranom

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Indi Aradinović i Zoran Marjanović su u žiži interesovanja javnosti i to sve zbog navoda da su u vezi. 

Oni su uhvaćeni u prisnom odnosu na jednom beogradskom bazenu, a Indi je na sve načine pokušala da opravda njihov prisan odnos.

Inače, njena majka Florija Aradinović nikako ne podržava vezu sa Zoranom.

- Njena majka je u šoku. Umalo je šlog nije strefio kada je čula da su zajedno. Nikada neće podržati njenu vezu sa Zoranom - kaže izvor blizak porodici Aradinović.

- Danima je pričala sa njom, pokušavala je da je ubedi da raskinu, ali ne vredi. Indi se zaljubila i ne čuje šta joj se govori. Ne želi da posluša najbliže, i kako je rekla, ne planira da raskine vezu sa Zoranom - zaključuje izvor Blica.

Zoran Marjanović Indira Aradinović Indi Foto: Nikola Tomić, ATA Images/Antonio Ahel

Zoran je imao kratku poruku na celu situaciju.

- Vi znate kroz kakav sam pakao prošao zbog tragedije i životne situacije u kojoj sam se našao, ali muzika je ta koja me je održala. Indi je vrhunski vokal, jedan od najboljih u našoj zemlji. Takođe, veoma je profesionalna u svom poslu, pa samim tim mi je s njom veliko zadovoljstvo da radim i da napravimo velike hitove. Sve ostalo što biste vi želeli da čujete, ja ne bih da komentarišem - rekao je Zoran za Kurir.

Inače, ranije se pominjalo da je Indi često bila uzrok svađi između Jelene i Zorana. Navodno je bila bliska sa njima sve do jedne svađe. Navodno je čak i Zoranova majka Zorica na saslušanju u policiji potvrdila da su se Marjanovići svađali zbog Indi.

- Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega - navodno je Zorica ispričala tada inspektorima.

Na ovu temu se oglasila i Zoranova bivša devojka Zorica, a sada su se oglasili iz porodice pokojne Jelene Marjanović.

Naime, sestra pokojne Jelene Marjanović, Teodora Krsmanović, je rekla da nema blizak odnos sa zetom i da se čuju samo u vezi deteta i da nije upućena u njegov ljubavnim život.

- Pojma nemam, ne pričam sa Zoranom o njegovom privatnom životu iskreno. Čujem se sa njim samo u vezi deteta, ništa više ne znam o njemu. Ne znam ni da se Jelena družila sa Indi, bolje pitajte nekog drugog, jer ja ne znam ništa u vezi toga - izjavila je pevačicina sestra, Teodora.

Nakon toga se oglasila i Jelenina tetka Ljubica Manojlović, koja je takođe istakla da ne zna ništa o Zoranovom privatnom životu.

- Ne, ne, ne znam ja o tome ništa. Ne znam ništa je tome, stvarno. Ne znam, ne znam stvarno, njegova privatna stvar, mene to ne zanima - rekla je kratko Jelenina tetka, Ljubica za Informer.

(Telegraf.rs)

Video: Stojan i Zorana razmenjivali nežnosti pred svima: Prvi put se ljubili u javnosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    3. jul 2024 | 15:00

    Ova pevačica meni izgleda jako sumnjivo....nadam se i tužilaštvu........

  • Ljubav do groba

    3. jul 2024 | 08:45

    Konačno mogu javno da pokažu svoju ljubav.Indina majka nije toliko bitna.Veći problem bili su Jelena i Zoranovi roditelji....Ali to je rešeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA