Bivši dečko Milice Todorović se skinuo i pokazao čime raspolaže: Isklesani mišići manekena izbili u prvi plan

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pevačica Milica Todorović prekinula je ljubavnu vezu sa Lazarom Granićem, a sada se oglasio bivši maneken, te objavio novu fotografiju.

Kako je Milica otišla na odmor, da predahne od svega i razbistri glavu, tako je i Lazar nakon raskida sa pevačicom nastavio svoj život dalje, te se bavi stvarima koje voli i koje ga čine srećnim.

Bivši maneken se bavi tetoviranjem obrva gde su i sevnule varnice između Milice i njega, ali i je i trener u konjičkom klubu.

Redovno trenira, što se može videti po njegovom fizičkom izgledu, a i rado je viđen gost u društvu poznatih ličnosti na gradskim zbivanjima.

On je sada objavio fotografiju na svom Instagramu u kupaćem kostimu kako uživa na bazenu, te se mogu videti njegovi trbušnjaci, ali i isklesani mišići koji su izbili u prvi plan.

Lazar je u Novom Sadu završio osnovnu i srednju školu, a potom i studije fizičkog vaspitanja na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje.

Podsetimo, Milica je nedavno progovorila o raskidu sa manekenom Lazarom Ganićem, te otkrila da li je prebolela isti.

- Nisam imala šta da prebolim. Nemam ništa ružno i loše da kažem o bivšem partneru, razišli smo se, kratko je to trajalo da bi preraslo u neku ljubav. Ostali smo u dobrim odnosima, kao što sam ostala sa svim bivšima. Ja sam uvek otvorena za ljubav, kad dođe, dobrodošla je. Ja to ne krijem, ljubav je najlepša stvar - istakla je Milica.

Inače, Milica je nedavno u jednoj emisiji govorila o bivšem dečku i istakla da je "na početku mislila da je gej".

- Upoznali smo se na jednoj proslavi, mislila sam da je gej. Kada mi je prišao, to je bilo prvo pitanje koje sam mu postavila - rekla je ona.

Milica je otkrila i koje je bilo prvo pitanje koje je postavila Lazaru.

- On je prišao, videla sam ulickanog tipa, dečko jako lepo izgleda, a ja sam uvek imala tako malo prljavije tipove. Kako mi je prišao ja sam ga pitala „Je l’ si ti gej?“ Dečko se zaprepastio, ne znam kako me nije oterao u tri lepe, nego eto - kazala je ona u emisiji Amidži šou.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Todorović o raskidu sa Lazarom, pa spomenula Novaka i Jelenu Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA