Poznata influenserka prijavila policiji napad u Crnoj Gori: "Tresem se, ovo je tipično ponašanje nasilnika"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Influenserka Nataša Kovačević, poznatija kao Njezvanova, otkrila je kakvu neprijatnu situaciju je doživela u rodnoj Podgorici.

Vidno potresena, Nataša je istakla da je taksista napao i vređao, te se bojala da ne dođe do fizičkog kontakta, a ceo slučaj je prijavila policiji.

- Došla sam u svoj rodni grad. Oluja je bila, pozvala sam taksi. Pogledajte, kako se tresem! Vozio me čovek, zapravo ne čovek, već neandertalac ne zna šta bih rekla - počela je ona na ivici suza i nastavila.

- Čovek izašao iz auta, praktično je hteo da me udari. Zatim mi je rekao da bi se j****a za tri evra, zato što me je vozao unaokolo, nije znao gde je adresa na koju sam krenula na masažu. Ja mu kažem, gospodine, pozovite dispičera, a on meni ajde bogati nismo Njujork. Sad ću da pozovem i vlasnike. Da znaju kako ih predstavlja. Ovo su nasilnici. Ovo su siledžije. Ovakvi ljudi pojačavaju femicid - rekla je Nataša.

- Bukvalno sam počela da snimam storije od straha da me ne udari. Imam svedoke iz obližnjih lokala. Zapamtila sam mu njušku, slikala sam vozilo. Sad ću da idem u policiju. Ovo je tipično, knjiško ponašanje nasilnika. Krenula sam na masažu, bila je oluja. Teško mi je bilo da dobijem taksi i onda sam u minut dobila taksi i tražila da me odveze u tu zabačenu ulicu, a ako ne zna gde se nalazi da može da pozove dispičere. On me je vozio okolo ulicama. Ja sam kuckala na telefonu, da bih videla da me vrti po tim ulicama. Ja sam mu rekla da zaustavi auto i rekla da nije u redu da mi kuca taksimetar, a ne znate svoj posao, a da ja to plaćam. Izašla sam i zalupila vratima - rekla je Njezvanova.

(Telegraf.rs)

Video: Magična dekoracija i luksuzni ambijent: Zavirite na krštenje Topalkove unuke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marcar

    3. jul 2024 | 08:31

    Kome se sve daje medijski prostor.

  • Петар

    3. jul 2024 | 07:14

    Врв си га надувавала зато што касниш и човеку пукао филм. Колико си безобразна и неваспитана добро си прошла

  • Zeljko

    3. jul 2024 | 05:45

    I mi se tresemo kada te vidimo tako "napumpanu"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA