"Ne volim žensku decu, lakše je da mi je sin u zatvoru": Javnost ostala šokirana apsurdnom izjavom Tare Simov

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Bivša učesnica rijalitija Tara Simov uspela je svojim izjavama o naslednicima da šokira, ali i razbesni javnost.

Tara se oglasila na društvenim mrežama iz salona lepote i uključila lajv, te se tom prilikom družila sa svojim pratiocima, a jedna od diskusija je bila da li bi više volela sina ili ćerku.

- Volela bih da imam još jednog sina. Ne volim žensku decu, rodiš i postane ku**a sa 12 godina. Mnogo je lakše da mi je sin u zatvoru, nego ku**a za 20 evra. Lakše je da sinu šaljem pakete u zatvor, nego ćerku da skidam sa one stvari - izjavila je Tara, a komentari su bili brutalni:

- Pila sam, ali nikada me ku***rluk nije privlačio - nastavila je Tara, a budući da je bila u salonu lepote, frizerka se umešala.

- Ne možeš da generalizuješ zbog tvog lošeg iskustva - rekla joj je ona.

Tara je dodala da uskoro ide na operaciju grudi i nosa.

Podsetimo, Tara je imala ozbiljan problem sa bivšim dečkom Danilom Raičevićem, kojeg je posle nasilja ostavila i našla drugogo dečka.

Posle brojnih "prljavih" stvari koje su izneli iz svog privatnog života, njih dvoje su nastavili da se prozivaju preko mreža.

Međutim, novi šok usledio je kada je Tara pokazala svog novog dečka putem TikTok profila, gde je podelila njihov prvi zajednički snimak, a komentari su se neprestano nizali.

Jedni su joj poželeli sreću u novoj vezi, dok su drugi izrazili čuđenje što je tako brzo uplovila u novu romansu.

Nedavno se pohvalila novom fotografijom iz izlaska, na kojoj uživa sa trenutnim izabranikom, a preko koje je stajao natpis "osetljiv sadržaj", pa se pretpostavlja da se ovo posebno odnosilo na njenog bivšeg dečka, Danila.

(Telegraf.rs)

Video: Tara Simov se mazila sa sinom, pa otkrila kakav problem ima: "Piće mamino mleko po cenu života"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA