Oglasio se Zoran Marjanović o vezi sa Indi! Isplivali novi detalji: "Ne razdvajaju se, žive život i uživaju"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 4

Vest da su pevačica Indira Aradinović Indi i kompozitor Zoran Marjanović navodno uplovili u vezu, šokirala je javnost.

Indi i Zoran se poznaju od 2004. godine, a zajedno su i sarađivali.

- Indi posle razvoda nije imala nijednog partnera. Veza sa Zoranom je slučajno počela. Zapravo, njih dvoje su doskoro bili prijatelji tačno dvadeset godina. Vezivala ih je poslovna saradnja i on je sad za nju uradio nove pesme. Otkako su ušli u studio, ne razdvajaju se. Non-stop su zajedno. Ne kriju se, ali i ne žele da ljudima bilo šta objašnjavaju. Žive život i uživaju - rekao je izvor za domaće medije.

Ovim povodom oglasili su se i Indi Aradinović i Zoran Marjanović.

- Da li su saradnici na bazenu ili na moru i zajedno provode ove tople dane, ne znači da su u vezi. Tako da izjavu na ovu temu ne bih davala dok ne izađu pesme. Onda ćemo lepo o svemu da porazgovaramo, a sigurna sam da će vam se dopasti ono što budete čuli. Razumem da je vama novinarima interesantno da znate nešto više, ali moraćete još malo da sačekate - tajanstvena je bila Indi.

Zoran je podržao pevačicu:

- Vi znate kroz kakav sam pakao prošao zbog tragedije i životne situacije u kojoj sam se našao, ali muzika je ta koja me je održala. Indi je vrhunski vokal, jedan od najboljih u našoj zemlji. Takođe, veoma je profesionalna u svom poslu, pa samim tim mi je s njom veliko zadovoljstvo da radim i da napravimo velike hitove. Sve ostalo što biste vi želeli da čujete, ja ne bih da komentarišem - rekao je Zoran.

Indi je rođendan 4. jula, baš na dan kada je Zoranu zakazano novo ročište na ponovljenom suđenje za ubistvo supruge Jelene Marjanović.

- Indi je imala želja da prisustvuje tom suđenju, ali je to za sada nemoguće. Zoran je već pripremio iznenađenje za Indi, kojoj je tog dana rođendan - rekao je izvor blizak Indi i Zoranu za Kurir.

Podsetimo, Indi se oglasila za domaće medije, pa otkrila u kakvom je odnosu sa Zoranom.

- Nismo u vezi, mi smo prijatelji i saradnici - rekla je pevačica, pa se osvrnula na fotografije na kojima se vidi kako se Zoran nju ljubi u obraz i drži joj ruku na butini:

- Nije to ništa novo u obraz se ljube prijatelji, drugari, saradnici, ljudi koji se vole i poštuju i to meni nije ništa novo. Hvala Bogu, živi smo, zdravi smo ljudi, šta ima veze ako mi drži ruku na butini. Da smo hteli da se krijemo, krili bismo se negde van bazena, a ovako smo otišli transparentno na bazen, ne vidim ništa loše stvarno - rekla je Indi za Informer.

Čak je i majka Zorana Marjanovića, Zorica, navodno u policiji jednom prilikom ispričala kako je upravo Indi bila razlog česte svađe Zorana i njegove pokojne supruge Jelene Marjanović.

- Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega - navodno je Zorica ispričala tada inspektorima.

Indi se nakon izrciranja Zoranove presude tada oglasila za domaće medije.

- Joj Bože, ja sam u šoku, još je autor moje pesme "Bato bre", kakva filmska priča. Haos. Šokirana sam, bila sam u teretani pa nisam čula do sada za presudu - rekla je Indi za Blic, koja nije želela dalje da komentariše ovu temu.

- Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega navodno je Zorica ispričala tada inspektorima.

(Telegraf.rs)

Video: "Moj muž ne može odmah da sazna": Oglasila se Tamara nakon vesti da je prijavila bivšeg za nasilje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Inspektor

    2. jul 2024 | 23:01

    Au..Indi izgleda nije citala vesti...zna li srce moje sa kim sedi kuci?!

  • Lord

    3. jul 2024 | 06:19

    Ovo samo u Srbiji moze,toliko jasnih dokaza,a on na slobodi...

  • Indi se ukanalila

    3. jul 2024 | 08:39

    Trebaće tu dosta treninga, trčanja i anticelulit programa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA