Zoran Marjanović nije gubio vreme dok je bio u zatvoru: Radio je za estradu, evo šta mu je Indi tada poručila

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Dosta se spekulisalo o odnosu pevačice Indire Aradinović Indi i Zorana Marjanovića, a sada su uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti na privatnom bazenu.

Zoran i Aradinovićeva su ranije sarađivali zajedno, on joj je napravio hit "Bato, bre", a kako navode domaći mediji, pošto je Zoran izašao iz zatvora, oni su obnovili saradnju kada su se emocije između njih rasplamsale.

Zoran dok je bio u zatvoru, jer je osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, nije gubio vreme. Kako su pisali domaći mediji, on je pisao pesme koje bi mogle da završe kod pevača s kojima je već sarađivao. Među njima su Jasna Milenković Jami, Beki Bekić, Ivan Kukolj Kuki, Rada Manojlović, Sandra Afrika, Branka Sovrlić, Katarina Živković, Milan Dinčić Dinča i mnogi drugi.

- Radi na muzici, piše pesme, aranžmane i, kako stvari stoje, postoji mogućnost da ih ponudi pevačima s kojima je već sarađivao. Ne znam detalje, ali advokati koji ga posećuju će moći da mu pomognu u tome - pričao je tad izvor.

Indi je i tada rekla da bi rado uzela pesmu od njega ako bude smatrala da će biti hit.

- Uzeću pesmu ako je hit. Ipak, Zoran mi je uradio megahit "Bato, bre". Nisam u fazonu da ne bih - poručila je Indi, piše Kurir.

Podsetimo, Indi se oglasila za domaće medije, pa otkrila u kakvom je odnosu sa Zoranom.

- Nismo u vezi, mi smo prijatelji i saradnici - rekla je pevačica, pa se osvrnula na fotografije na kojima se vidi kako se Zoran nju ljubi u obraz i drži joj ruku na butini:

- Nije to ništa novo u obraz se ljube prijatelji, drugari, saradnici, ljudi koji se vole i poštuju i to meni nije ništa novo. Hvala Bogu, živi smo, zdravi smo ljudi, šta ima veze ako mi drži ruku na butini. Da smo hteli da se krijemo, krili bismo se negde van bazena, a ovako smo otišli transparentno na bazen, ne vidim ništa loše stvarno - rekla je Indi za Informer.

Čak je i majka Zorana Marjanovića, Zorica, navodno u policiji jednom prilikom ispričala kako je upravo Indi bila razlog česte svađe Zorana i njegove pokojne supruge Jelene Marjanović.

- Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega - navodno je Zorica ispričala tada inspektorima.

Indi se nakon izrciranja Zoranove presude tada oglasila za domaće medije.

- Joj Bože, ja sam u šoku, još je autor moje pesme "Bato bre", kakva filmska priča. Haos. Šokirana sam, bila sam u teretani pa nisam čula do sada za presudu - rekla je Indi za Blic, koja nije želela dalje da komentariše ovu temu.

- Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega navodno je Zorica ispričala tada inspektorima.

(Telegraf.rs)

Video: Dok oluja hara Srbijom Ana Sević šalje vrele pozdrave sa plaže

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA