Deca Dragane Mirković u narodnoj nošnji i opancima: Nisu zaboravili svoje korene, ova fotka je "istopila" sve

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Deca naše balkanske zvezde Dragane Mirković, Manuela i Marko Bijelić, nisu su eksponirala u javnosti, niti su imali društvene mreže, a to se u poslednje vreme dosta promenilo.

Godinama su vodili miran život daleko od očiju javnosti, međutim sada su poprilično aktivni na mrežama.

Manuela je sada objavila na svom Instagramu uspomenu iz detinjstva sa bratom Markom, gde poziraju u narodnoj nošnji, a na nogama su imali opanke.

Ova objava je oduševila mnoge, pogotovo što uz širok osmeh gledaju jedno u drugo.

Marko je podelio ovu fotku na svoju platformu, te dodao emotikon crvenog srca.

Podsetimo, nedeljama unazad se priča o odluci muzičke zvezde Dragane Mirković da se razvede od biznismena Tonija Bijelića, nakon 24 godine skladnog braka u kom su dobili dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka.

Njih dvoje su nedavno odlučili da iznenade njihovu majku, poznatu pevačicu, i jasno stave do znanja koliko su uz nju u svakoj mogućoj situaciji.

Nakon spektakularnog konerta koji je tada održala, balkansku zvezdu su Manuela i Marko odveli na odmor i mali predah u Veneciju, te su proveli kvaliletno vreme zajedno.

Pevačica je tada objavila na svom Instagram storiju kako je uživala sa svojim naslednicima, ali se pohvalila i svojim fotkama iz pomenutog grada koji joj je očigledno prijao.

(Telegraf.rs)

Video: Dragana Mirković zbog strašne oluje morala da otkaže koncert

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA