"Pojela sam se živa!": Pevačica (96) nije dobila vizu, a razlog je baš bizaran

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dobrila Ivanovska Čabrić (96), najstarija pobednica "Nikad nije kasno" može da se pohvali neverovatnom energijom i voljom za životom, iako se približava 100. rođendanu.

Pevačica i dalje aktivno vozi auto, ali zbog vrućine je ovog puta pristala da je najbliži dovedu na finale devete sezone takmičenja veterana.

Da joj godine ne mogu ništa, svedoči Dobrilina priča da priprema nove projekte, kao i da i dalje vozi automobil i putuje svuda po svetu.

- Spremam i monodramu koju ću igrati u Beogradu, po celoj Srbiji i po celom svetu, jer me svuda zovu. Zvali su me u Australiju, ali nisu hteli da mi daju radnu vizu, kažu daju samo do 75. godine, i tako propade meni jedna dobra tezga, pojela sam se živa, ali nikad nije kasno - ispričala je Dobrila svoju priču i dodala da i dalje ima vozačku dozvolu.

- Nemam vremena kada da ostarim, ja puno radim, ako ne radim ja vozim. Pre dve godine sam dobila na tri godine dozvolu, još godina treba da prođe, pa će da mi daju valjda novu - priznala je pevačica za Grand.

Dobrila Ivanovska Čabrić Foto: Prinskrin/Grand Magazin/Nikad nije kasno

(Telegraf.rs)

Video: Magična dekoracija i luksuzni ambijent: Zavirite na krštenje Topalkove unuke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA