Šuškalo se o razvodu Jelisavete i Tea, a oni sada krstili decu u tajnosti: Evo koga su uzeli za kumove

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poslednjih meseci šuška se po gradskim kuloarima da se glumica Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić razvode.

Razni izvori su potvrđivali, drugi demantovali, ali ovaj par se nije oglašavao, a svi su pomno pratili utakmice Crvene Zvezde na kojima se glumica pojavljivala sa decom.

Međutim, kako saznaju domaći mediji, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić priredili su luksuzno krštenje za svoje naslednike, Petru i Bogdana.

Svečanost je organizovana u prelepoj vili, a bila je planirana do detalja.

Proslavi su prisustvovali bliski prijatelji i porodica.

Petra je krstio Teov dugogodišnji prijatelj, Srđan, dok je malenoj Petru krstila Tanja Krstić, supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića.

Sve je urađeno u tajnosti i potrudili su se da krštenje prođe bez medijske pompe i svega onog što ide uz to.

- Jelisaveta i Teo planirali su da krste decu još tokom korone, ali je pandemija sprečila organizaciju slavlja. Ovoga puta, rešili su da to završe u krugu najbližih i sve sačuvaju od javnosti. I dok je njihovog sina Bogdana krstio Teov najbolji drug Srđan, malenu Petru krstila je supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića, Tatjana - kaže izvor i dodaje da poznati par nije štedeo kako bi svaki detalj bio njihovim željama.

- Goste je uveseljavao poznati beogradski bend, ali i Stevan Anđelković koji je jedan od Jelisavetinih omiljenih pevača. Od dekoracije, benda, muzike i hrane sve je bilo na zavidnom nivou, ali nisu žalili para s obzirom da im je godinama bilo jako važno da krste svoju decu - zaključio je izvor za Alo.

(Telegraf.rs)

Video: Ludo slavlje kod Bikovića zbog rođenja sina: Okupila se glumačka elita

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA