Senidah odbila da predstavlja Sloveniju na Evroviziji, evo šta je razlog: "Zvali su me 3 puta, žao mi je..."

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačicu iz Slovenije, koja karijeru gradi na celom Balkanu i šire, Senidu Hajdarpašić, mnogi bi voleli da vide na muzičkom takmičenju "Evrovizija".

Nema sumnje da bi se u tome dobro snašla i da bi svojim specifičnim glasom, stilom i energijom oduševila Evropu, ali, za sada, do toga neće doći.

Kako je Senidah otkrila, čak tri puta su je zvali da predstavlja Sloveniju, zemlju u kojoj je rođena, ali ih je svaki put odbila.

- Žao mi je što ne mogu da predstavljam sve zemlje. Zvali su me za Sloveniju već tri puta, ja sam morala svaki put da odbijem i zbog drugih stvari, a i zbog toga što, nekako, žao mi je. Žao bi mi bilo da odem da predstavljam Sloveniju, a... Ipak je to za sve nas, za sve ljude koji me slušaju, a nisu samo u Sloveniji, ima veći broj ljudi u Srbiji, u Crnoj Gori, u Bosni, u Hrvatskoj - priznala je Senidah za "Tv E".

Inače, sa pop divom nedavno smo uradili intervju, gde je govorila o porodici, rođaku koji se takmičio u "Zvezdama Granda", ali i partneru sa kojim je već dugo u vezi.

Sve možete poslušati u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Senidu za koga navija na utakmici Srbije protiv Slovenije: Njen odgovor će oduševiti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    2. jul 2024 | 11:47

    Čuva se za Bakira............čim plate dugove eto nje da predstavlja Bosnu......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA