"Kamo sreće da sam sponzoruša i da sam ga iskoristila" Anja nakon raskida: "Ostajem u našem stanu, on se seli"

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Jutjuber Bogdan Ilić, mnogima poznatiji kao Baka Prase, raskinuo je vezu sa blogerkom Anjom Blagojević, poznatijom pod nadimkom Anja Bla.

Oni su godinama bili u vezi, a već dva puta su raskidali, zbog čega mnogi misle da ni ovaj put nije trajno.

Ipak, Anja se sada oglasila na Instagramu i u objavi detaljno napisala svoj stav zbog kog je završila sa Bakom.

- Iskreno, kamo sreće da ste svi vi u pravu. Kamo sreće da sam sponzoruša i da sam ga samo iskoristila. Ali ne... Ipak sam ispravna osoba koja je bila sa njim iz ljubavi. Nakon što mi se moja dobrota i posvećenost jednoj osobi obila o glavu, verujte mi da bi više nego išta volela da ste u pravu - navela je Anja pa dodala:

- Još nešto... Vidim da mnogi misle da je raskid fejk, ali vreme će pokazati da nije... Takođe, vidim da mnoge buni zašto sam i dalje u našem stanu. Ne znam kako niste čuli, ali je bukvalno rekao u klipu da ja ostajem ovde u stanu, a da je on u procesu selidbe. Neverovatno koliko ljude zaslepljuje mržnja prema meni (najviše muškarce) i da čak nakon što je Bogdan rekao da je on "krivac" i pokretač raskida, ljudi i dalje vide problem u meni i pišu da sam ja njega ostavila. Nema potrebe da pišete komentare tipa: "Da sam ja prava bila bih uz njega", jer ja sam želela, on ne želi! Nema potrebe da pišete da je on ozbiljan lik koji je spreman za porodicu, a ja samo putujem i slično, jer sam ja ta koja je ozbiljna i spremna na sve, a on nije itd... - istakla je blogerka.

Kako navodi, ovakvi komentari samo čine da teže prolazi kroz ceo proces.

- Takvim komentarima činite da meni bude teže, a zaista ne vidim razlog za to jedino ako niste zaista toliko zli. Takvim komentarima nećete njemu olakšati jer on zna pravu istinu, ko sam i kakva sam ja, a kakav je on. Na kraju krajeva on je sve to sam rekao u klipu, a vi i dalje birate da mene smatrate neispravnom osobom. Čemu to? Zapitajte se malo kakvi ste ljudi... - napisala je Anja Blagojević.

(Telegraf.rs)

Video: Strašna scena snimljena u Novom Sadu: Deca se bacaju na kola u pokretu, dok Anja Bla vozi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZEMUNAC

    2. jul 2024 | 11:08

    MA NE UZBUĐUI SE, KOGA BOLI UVO ZA VAS?

  • Maja

    2. jul 2024 | 11:50

    Bas ne volim ljude koji su sa nekim u vezi/braku i sve super,vole se,sjajno,bajno, onda kada raskinu sve najgore pricaju. Ok, raskinuli nije islo, idi dalje i caos. Jasno nam je da si htela da se udas i da rodis decu da se uvalis, a on kao ker pusten s` lanca, nije imao parica i sad` kad` je uleteo u lovu ne zna gde ce pre... Idemo,sledeci. :)

  • moki

    2. jul 2024 | 11:12

    Ma ne uzbudjuj se nego idi nadji nekog da te uzbudi i razbudi😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA