Anja Bla ostavila Baku Praseta, otkrila razloge: “Muškarac se ženi dokazuje kada ima moći novac…”

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, raskinuo je sa dugogodišnjom devojkom, zgodnom influenserkom Anjom Bla, po ko zna koji put.

Naime, Anja se oglasila na društvenim mrežama gde je napisala razloge raskida sa dugogodišnjim dečkom.

- Ja sam uz Bogdana bila uvek... Šta god da je bilo ja sam uvek ostajala s njiim i bila mu podrška. Ja sam svoj "prošla" više puta. On svoj "test" nije prošao. Možda se trudio, ali nije uspeo...

- Muškarac se ženi dokazuje kad ima moć i novac, kad je na vrhuncu - dodala je.

- Znate kako kažu da žena svoju lojalnost i ljubav muškarcu dokazuje kad je on na nuli, kad ostane bez svega.... Možemo da se složimo da je to istina. A znate šta je još veća istina o kojoj se malo manje priča?

- Budući da je razlog raskida njegova ogromna želja za još više novca, a ja sam postala "prepreka" u ostvarivanju toga, nadam se da i ovaj put neće svi prsti biti upereni u mene kako sam ja najveća sponzoruša, kako sam ja njega iskoristila zbog para i popularnosti... Zaista po drugi put ne mogu da se nosim sa tim i smatram da to nisam zaslužila. Istina je kao što vidite skroz kontra.

Podsetimo, nedavno je ponovo bio na meti javnosti i to zbog prozivki sa Vojažem, s kojim je imao i bokserski okršaj u ringu.

(Telegraf.rs)

Video: Telo i lice boginje prekriveno tračicama: Anja Bla spremna za plažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA