Marija Kulić u nikad viđenom izdanju došla u Šimanovce! Oplela po Ivanu Marinkoviću, pa iznela šok detalje

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Bivša rijaliti učesnica, Marija Kulić, stigla je u Šimanovce da razgovara sa Dušicom Jakovljević na aktuelne teme iz Bele kuće.

Marija je za ovu priliku obukla crnu top majicu sa dubokim dekolteom, koji ima dezen bele ruže, a to je ukombinovala sa belim pantalonama i velikim, crnim šeširom.

Nišlijka je komentarisala brojne ukućane, ali se dotakla i Ivana Marinkovića, a kako je istakla, nikada neće dozvoliti da on bude staratelj malog Željka.

- Matora je toliko zlobna, ja sam gledala kad je govorila da će da svedoči Ivanu da joj uzme dete. Đedović, Matora, Kačavenda. Ona je starleta devedesetih, koja je optužila svoju prijateljicu da je kockarka, a da li ima većeg kockara od nje u rijalitiju? Nju je mentor Đedović naučio koga da brani, ona je bila protiv Aneli, Anite, Anđela. Njoj je Đedović rekao da okrene ploču. One nemaju svoj stav, misli da će tako dobro da se plasira i osvoji što bolji plasman. Ti kad majku svoju ne poštuješ, kome šta da kaže u rijalitiju? - govorila je Marija.

- Kad je reč o Miljani i kad se pomene njen sin, mali Željko, da li moraju da udaraju? U decu i porodicu se ne dira, posebno u decu - dodala je Dušica.

- Ja sam to jako teško podnosila, samo su joj na bolest roditelja i dete. Ja tad da sam ušla u rijaliti niko oko ne bi sklopio, zainatila bih se za moje zlato. Ja dok sam živa neka jedu g*vna. Prošle godine sam pružila šansu, prešle preko svega i pustila uvrede koje je izgovarao za Miljanu i nas. Međutim, on je jedno takvo đubre, niti mu nešto znači, bednici jedni. Oni su mi kuvali kafu u šerpi, nemaju za džezvu. U šerpi u kojoj se kuva supa, da li možeš da veruješ? To su takvi slepci - pričala je Kulićka.

(Telegraf.rs)

Video: "Moj muž ne može odmah da sazna": Oglasila se Tamara nakon vesti da je prijavila bivšeg za nasilje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MTF

    2. jul 2024 | 11:21

    Ko jos uvažava šta priča ova žena?Da je pametna ne bi iz kuće izlazila od bruke i sramote.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA