Oglasila se bivša devojka Zorana Marjanovića,"divlja" Zorica otkrila detalje raskida: "Želela sam samo..."

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivša devojka Zorana Marjanovića, Zorica Mitrović, oglasila se za medije nakon vesti da je kompozitor uplovio u vezu sa pevačicom Indi Aradinović.

Naime, Indi i Zoran "uhvaćeni" su na jednom bazenu, na kojima su isuviše bliski.

- Lepo je što su zajedno, nema ništa protiv toga. Ona je slobodna žena koliko znam, on je slobodan čovek. Zoran i ja nismo zajedno još od njegovog osobađanja iz zatvora, tako da ima potpuno pravo da se zabavlja sa kim hoće. Oni se godinama unazad poznaju, čak joj je on i radio neke pesme, tako da mi je drago da se preko nje vrati muzici - rekla je Zorica i dodala:

- Ostali smo u dobrim odnosima, to je jedino bitno, a ja sam želela samo miran život bez stresa i svega kroz šta sam prolazila sve ove godine - rekla je Zorica za Informer.

Inače, i Indi se oglasila za domaće medije, pa otkrila u kakvom je odnosu sa Zoranom.

- Nismo u vezi, mi smo prijatelji i saradnici - rekla je pevačica, pa se osvrnula na fotografije na kojima se vidi kako se Zoran nju ljubi u obraz i drži joj ruku na butini:

- Nije to ništa novo u obraz se ljube prijatelji, drugari, saradnici, ljudi koji se vole i poštuju i to meni nije ništa novo. Hvala Bogu, živi smo, zdravi smo ljudi, šta ima veze ako mi drži ruku na butini. Da smo hteli da se krijemo, krili bismo se negde van bazena, a ovako smo otišli transparentno na bazen, ne vidim ništa loše stvarno - rekla je Indi za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA