"Jelena i Indi su se jednom posvađale zbog njega": Zoranova majka govorila o njegovom odnosu sa pevačicom

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dosta se spekulisalo o odnosu pevačice Indire Aradinović Indi i Zorana Marjanovića, a sada su uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti na privatnom bazenu.

Iako je ova vest mnoge iznenadila, oni se godinama poznaju, te je Zoran sa pevačicom imao uspešnu saradnju kada joj je komponovao pesme za prvi album, a kasnije i hit "Bato, bre", koji ju je podigao na vrh estradne scene.

Čak je i majka Zorana Marjanovića, Zorica, navodno u policiji jednom prilikom ispričala kako je upravo Indi bila razlog česte svađe Zorana i njegove pokojne supruge Jelene Marjanović.

- Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega - navodno je Zorica ispričala tada inspektorima.

Indi se nakon izrciranja Zoranove presude tada oglasila za domaće medije.

- Joj Bože, ja sam u šoku, još je autor moje pesme "Bato bre", kakva filmska priča. Haos. Šokirana sam, bila sam u teretani pa nisam čula do sada za presudu - rekla je Indi za Blic, koja nije želela dalje da komentariše ovu temu.

- Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega  navodno je Zorica ispričala tada inspektorima.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako sada izgleda: Zoran Marjanović stigao u Palatu pravde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA