Zoran Marjanović u vezi sa Indi? Uhvaćeni zajedno na bazenu kako razmenjuju nežnosti, a u jednom trenutku...

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pevačica Indira Aradinović Indi je u vezi sa Zoranom Marjanovićem, kako prenose domaći mediji.

Zoran je sa pevačicom imao uspešnu saradnju kada joj je komponovao pesme za prvi album, a kasnije i hit "Bato, bre", koji ju je podigao na vrh estradne scene.

Neko vreme se spekliše da su njih dvoje u vezi, a  tokom jučerašnjeg dana uhvaćeni zajedno na privatnom bazenu gde su razmenjivali nežnosti.

Sa cigaretom u ustima uputila se ka ležaljci, a kroz samo nekoliko minuta Zoran je s drugog kraja bazena doleteo kod nje i poljubio je u obraz.

Njih dvoje nisu marili za znatiželjne poglede prisutnih. Vrelo nedeljno popodne su provodili u ćaskanju i flertovanju, a pali su i nežni dodiri.

Zoran i Indi očigledno ne žele da kriju svoju romansu, pa su se tako naočigled svih držali za ruke, a Marjanović je u jednom trenutku pomazio pevačicu po butini, piše Kurir.

Fotografije Indi i Zorana možete pogledati ovde.

Podsetimo, Indira Aradinović Indi družila se sa Zoranom i Jelenom od 17. godine, a nakon pevačicinog ubistva pričalo se da nisu ostali u kontaktu. Neki su tvrdili da se s Jelenom Marjanović nije slagala, iako su pre toga bile bliske, dok su neki pominjali da je Indi bila ljubomorna na pokojnu Jelenu jer je navodno bila zaljubljena u Zorana.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša oštro o Crnom Ceraku i Vojažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA