Pogledajte šta su Miona i Stanislav radili kad su napustili hotel: Rijaliti kamere se ugasile, ostali sami

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Miona Jovanović i Stanislav Krofak vratili su se u "Elitu" nakon medenog meseca koji su proveli u hotelu, van rijalitija.

Podsetimo, njih dvoje su se u subotu venčali, pa su tim povodom napustili imanje u Šimanovcima i otišli u hotel, kako bi imali prvu bračnu noć daleko od svih.

Dva dana su proveli u luksuznom hotelu gde su igrali igru istine i jedno drugom priznali sve što do sada nisu. Takođe, tokom igre istine došlo je do dugoočekivanog razgovora između Mione i Stanislava koji su mnogi čekali.

Njih dvoje su danas napustili hotel i vratili se u Elitu, a Pink.rs je objavio snimak na kom se vidi kako su se ponašali u prevozu, dok ih kamere rijalitija nisu pratile.

Hotel su napustili bez reči, a dok su izlazili Miona se u nekoliko navrata okrenula da vidi gde je Stanislav, ali u kombiju do Elite nisu hteli ni da se pogledaju, prenosi Pink, što možete pogledati u njihovom snimku.

(Telegraf.rs)

Video: Trubači, litre šampanjca na sprat i luda žurka: Zavirite na proslavu ženidbe reprera Ša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA