"Ima temperaturu 37, gotovo, umire, ja sa 39 gledam da preživim!" Svaka žena će se prepoznati u Sekinoj priči

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Seka Aleksić je neko ko nema dlake na jeziku, a njene priče redovno oduševljavaju njene pratioce na društvenim mrežama.

Ona je ovog puta u automobilu kontemplirala o ženskim mukama, a sasvim je izvesno da će se mnoge žene pronaći u ovoj priči.

- Treba da zakažem depilaciju i razmišljam. Boli depilacija, boli epilacija, boli čupanje obrva, boli čupanje nausnica, boli kad dobiješ menstruaciju. Ja ne znam šta više ne boli. I kad kaže neko, jao, lepota mora da boli i sve za lepotu. Šta bre sve za lepotu? Što mora da me boli? Lepota - treba da uživaš i da bude ti lepo, a ne da te boli. A muškarci, temperatura 37, toplomer, brzo, cveće, vitamin, 15 limuna, cedi, pij, obloge, ludilo, to su pripreme ogromne u toku. Gotovo je, umire se. A ja sa 39 pevam i ne razmišljam, ni o čemu, samo da preživim. Je li moguće da nas sve toliko mora da boli? Pa šta bi bilo muškarcima da neko treba da im iščupa nausnice ili, ne znam, da im iščupa obrvu, da vide kako boli kad se jedna obrvica iščupa, kao u oko. Je li moguće to? - ispričala je Seka u dahuna svom storiju.

Inače, Seka nikada nije krila da bi volela još dece, te da joj je porodica vrlo bitna i da je na okupu, pa je jednom prilikom otkrila i u kakvom je odnosu sa Veljkovom majkom.

Violeta i Miodrag, žive u Negotinu, te ih Seka i Veljko često posećuju za praznike, ali i kad god imaju slobodnog vremena.

- Zovem je mama, makice, majko... kako kad - rekla je jednom prilikom pevačica i navela da je svekrva Seke Aleksić žena od koje je imala šta da nauči, te da se međusobno veoma poštuju.

Njihov odnos je postao je još prisniji kada su na svet dođli Jakov i Jovan budući da Violeta obožava da pomaže oko svojih unuka.

- Veljkova majka i ja smo kao drugarice. Razmišljamo na vrlo sličan način i delimo iste vrednosti. Naš odnos je pun poštovanja i ljubavi, pa mi je teško da zamislim kako bi bilo da je drugačije. Mislim da je stereotip da se snajke i svekrve ne slažu - istakla je Seka jednom prilikom, piše Story.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša oštro o Crnom Ceraku i Vojažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    1. jul 2024 | 19:06

    Neko je lepo napisao. Samo žena koja je radjala bez anestezije zna kako je muškarcu kad je prehladjen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA