Za 4 sezone rijalitija imala je 14 partnera, a ovo je novi dečko Mine Vrbaški: Opasan frajer, pun tetovaža

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 9

Bivša učesnica "Zadruge", Mina Vrbaški, javnosti je postala poznata još kao maloletna, kada je tvrdila da je imala aferu sa pevačem Šakom Polumentom.

Nakon toga, ona je ušla u rijaliti "Zadrugu", gde je bila jedan od favorita nekoliko sezona, koliko je učestvovala. Neki su je voleli, dok je drugi nisu simpatisali, a retko ko je ostao ravnodušan na njeno ponašanje.

U rijalitiju je proslavila 18. rođendan, a javnost je šokirala priznanjem da se bavila prostitucijom kada je imala samo 16 godina.

Ono što je još privuklo pažnju javnosti jeste i to što je menjala partnere, pa ih je u rijalitiju za 4 sezone imala ukupno 14.

Već prve večeri uplovila je u vezu i pred kamerama imala intimni odnos sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Nekoliko dana kasnije dopao joj je Anđelo Ranković, sa kojim je razmenjivla poglede i poljupce, ali zbog toga što je bila maloletna Ranković nije želeo da bude intiman sa njom.

Nakon toga Mina se vratila Đeksonu sa kojim je imala burnu vezu, a intimne odnose imali su često ne obazirući se na kamere i njene godine.

Međutim, ona nije gubila vreme, pa je odmah nakon raskida sa Đeksonom bila i sa Jovicom Putnjikovićem. Kako ni ta veza nije uspela, a Mina se opet vratila Đeksonu.

Njenu pažnju zatim je privukao i manken Toma Panić sa kojim je nakon sukoba sa Đerićem, uplovila u emotivnu vezu. Njih dvoje su takođe bili intimni pred kamerama, neretko u sobi punoj drugih učesnika, a Mina je tada svojim ponašanjem šokirala javnost, ali i svoje cimere u Beloj kući.

No, počela je druga sezona Zadruge, a Mina ni tu nije bila sama.

Najpre je nežnosti razmenjivala sa Ervinom Mujakovićem, zatim sa Markom Markovićem, sa kojim je bila intimna u krevetu, ali i u tuš kabini. Ona je potom imala intimni odnos sa Adamom Đoganijem, ali i sa pevačem Savom Perovićem.

Treću sezonu obeležila je Minina turbulentna veza sa Mensurom Ajdarpašićem, ali je pored njega ljubavne odnose imala i sa Matejom Matijevićem, kao i sa Vladimirom Tomovićem, u kojeg je, kako se čini u aktuaelnoj sezoni, još uvek zaljubljena.

Mina je bila intimna i sa Filipom Carem, imala je kratku romansu sa Franom Pujasom, a ponovo je oko bacila na Anđela Rankovića, sa kojim je izuzetno bliska.

Ipak, nakon izlaska iz rijalitija, Mina se gotovo potpuno povukla iz javnog života.

Već duže vreme je zaljubljena i u srećnoj vezi sa jednim muškarcem kog do skoro nije eksponirala u javnosti, a sada ga je prikazala pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Mina se naslonila na rame svog kršnog momka, koji je pun tetovaža, a posvetila mu je i pesmu "Love Story".

(Telegraf.rs)

Video: "Mama je oborila sve rekorde": Mina Vrbaški i Elektra Elita o novoj pesmi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anex

    1. jul 2024 | 15:02

    Bravo Junačino,sigurno ti je familija ponosna na novu snajku😅

  • Поаро

    1. jul 2024 | 15:02

    А колико их је имала као малолетна на националној ТВ и ко је одговарао❓🥃Апси друже министре💥🔥

  • Indija te ...

    1. jul 2024 | 14:58

    Vise je proslo kroz ... nego auta Ibarskom !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA