Došao je kraj? Miona najavila Stanislavu raskid sa reperom, Ša besni zbog svega: "Imam neki loš osećaj"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nenad Aleksić Ša požalio se zadrugarima da ima veliki problem i da je postao očajan zbog venčanja Mione Jovanović i Stanislava, te da je počeo da se preispituje o njihovom odnosu.

Kako je naglasio, misli ga razaraju zbog vremena koje Miona Jovanović i Stanislav Krofak provode zajedno, te i da se konstantno preispituje.

- Neću da mene iko osuđuje da ja ne želim da pustim Mionu, kad mi ona nikada nije dala da se sklonim od nje, kad sam imao nameru da odem - rekao je on i nastavio da se žali:

- Ne razumem šta se sad ovo, nisam lud, ja stvarno nisam lud. Ja sam veoma jasan. Sačekaću da vidim, ali ako sam budala ispao, je*o mi pas mater. Ne može neko da glumi emociju, ja znam da Mioni verujem. Ne osećam da me laže. Užasno mi je što radi za crnim stolom, ali verujem da ima emociju. Nikada ništa uradio nisam da se neko loše oseća, to je činjenica - kazao je Ša.

Inače, kako je Miona navela u razgovoru sa Stanislavom u hotelu, misli da će reper raskinuti s njom, čim se vrati.

- Ne znam, imam neki loš osećaj jer znam kakav je Ša. Još fali da mu se nakači Miljana i Uroš tipa. Rekla sam mu da imam intuiciju i da će raskinuti sa mnom - rekla je Miona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA