Pevačicu muž varao sa medicinskom sestrom: "Ne znam kako se desilo, zvao me je svaki dan"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ivana Šašić razvela se od supruga jer ga je uhvatila u prevari, a sada je iznela svoje mišljenje o ženama koje ostaju u bračnoj zajednici, iako znaju da su prevarene.

Kako napominje, i za one za koje nikada ne bi rekla da varaju žene - sigurno varaju.

- Doživljavaju, ali ćute zbog svojih interesa. I onaj za koga nikada ne bi pomislili da vara ženu, dešava se da vara. Isto tako, ima i žena za koje nikada ne bi pomislio da varaju muževe, pa varaju, ali su tu iz nekih interesa svojih. Kada mi neko kaže „Ja sam sa njim zbog dece“, deca ne čuvaju brak i za njih i nije dobro da žive roditelji u lošem braku, jer ta deca sve čuju i sve vide. Ja sam za to, ako ne ide, ne ide, a kada se razvedeš radi šta god hoćeš - rekla je Šašićeva.

Ivana je otkrila da prevaru koju je doživela od svog partnera nije mogla da predoseti i da je sve delovalo potpuno u redu.

- Ja nisam mogla da ostanem živa od njega, to je bilo zvanje svaki dan, po ceo dan - istakla je ona za "Grand", a zatim dodala da li nakon toga može da veruje nekom muškarcu:

- Koju zvezdu da mi skine da bih mu poverovala da je to tako. Nemam više to čime bi mene neko osvojio, neka bude normalan i čovek, ništa drugo mi ne treba. Ja laž prezirem, veliki sam protivnik toga.

Ivana Šašić, pevačica i bivša rijaliti učesnica, razvela se od supruga Bojana Simića 2022. godine.

Razlog raskida je bila prevara. Naime, pevačicu je Bojan prevario sa medicinskom sestrom (55), kako se tada navodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA