"Znam da vole da diluju drogu i da su glavni u zatvoru!" JK oštro o Crnom Ceraku i Vojažu: "Neće dočekati..."

 
A. M.
M. K.
A. M. M. K.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 4

Jelena Karleuša sinoć je, 30. juna zapalila Ušće svojim vatrenim nastupom na "Music Week"-u.

Diva je svojim koncertom zatvorila ovogodišnji festival, a oduševljena publika joj nije dala da siđe sa bine. Po završetku nastupa ona je proćaskala i sa novinarima, a kao i uvek, imala je šta da kaže.

Za početak, ona se podsetila "mesta zločina" odnosno Ušća, na kom je imala svoj veliki koncert koji je obeležio njenu karijeru, a navela je i da je došlo do smene generacija.

- Za Ušće ne bih rekla da je "mesto zločina", već da je mesto karmičkih događaj, kada je reč o meni. Znam da je to Kosovo polje usred Beograda gde se pokazuju junaci u šoubuznisu, to je biti ili ne biti. Nadam se da smo opet pokazali da nismo džabe tu gde jesmo i da smo preživeli mnoge bure, ratove i decenije, ali da nismo izgubili na snazi i elanu. Došla je do smene generacija, do nove publike, znam da klinci vole da bacaju svašta nešto na binu ovih dana, ali sam imala sreću da su mi bacali ruže i medvediće... Tako da, hvala klinci, hvala svima koji su došli, hvala novinarima koji su lepo najavili i ispratili festival koji stvarno zaslužuje veliki respekt za čitav region."

Vojaž, Crni Cerak i mnogi drugi reperi i treperi mlađe generacije Jelenu često uzimaju u usta i vređaju, ali diva im nikad ne ostane dužna.

- Ti klinci moraju da pokažu respekt kad je reč o mnogo uspešnijim i mnogo većim imenima nego što oni mogu čak i da sanjaju. Ne verujem da su osobe kao što sam ja oni videli i na malim ekranima. Moraju da pokažu poštovanje prema nekome ko je tako puno postigao i ko traje više nego što oni žive. Pretpostavljam da u šoubiz smislu neće dočekati kraj ove godine. Da li uopšte treba da se bavim tim likovima za koje faktički ne znam ni kako izgledaju? Vojaža znam kako izgleda, a za ove druge čak ne znam ni kako izgledaju (Crni Cerak s kojima je imala prepirku, pr.aut). Rekli su mi na probi da sam prolazila pored tih klinaca, ali ja nisam znala ko su oni.", rekla je Karli.

Objasnila je i zašto oni imaju potrebu da se stalno "kače" za nju.

- Zato što je to dobar marketing, a i zato što ja volim da im odgovorim, pa to onda bude jedan šoubiz bif. Ja razumem te klince. Znam da vole da diluju drogu i da su glavni u zatvoru. Možda je bolje da se bace na te pritvore i zatvore, nego da se petljaju u šoubiznis gde stvarno nemaju šta da rade", i prokomentarisala novi duet Cece i Vojaža:

- Ljudi me prvo pitaju i onda kada im ja kažem iskreno šta mislim, a svi mislimo isto, samo što neko sme da kaže, a neko ne sme, onda se ljute. Svakako, žao mi je što moje kolege mere šta će da kažu. Neće da se zameraju. Mislim da treba biti iskren prema svima. To nije vređanje ako kažeš da ti se nešto ne sviđa."

Mnogi su očekivali Milicu Pavlović ne bi li zajedno otpevale duet “Mashallah”, ali se ona ipak nije pojavila, pa su se pojedni zabrinuli da li je došlo do neke svađe ili razmimoilaženja.

- Sa Milicom i sa mnom je sve okej. Ona ima puno posla i obaveza, ali je sve u najboljem redu.", a objasnila je i zašto munjice na grudima:

- One su tu zato što smo grmeli večeras. Bile su upućene publici, vama medijima, a i meni su dale dodatnu energiju. Nadam se da smo grmeli na sceni i da je ovo početak jedne lepe koncertne turneje... Albumi "Alfa" i "Omega" su izašli prošlog leta, ali nisam mogla da se bavim njihovom promocijom zbog linča jedan, dva i tri, drame i smaka sveta - jedan, dva i tri... Nadam se da se više ništa strašno neće desiti u mom životu i da ću konačno moći da se bavim mojim poslom - muzikom i velikim koncertima na trgovima. Sad idu trgovi u Inđiji, Požarevcu, Nišu, pa idemo redom..." i otkrila da su Atina i Nika došle da je podrže.

(Telegraf.rs)

Video: Bodi istakao sve atribute, čizme od metala su potpuni hit! Ovo još niste videli: JK "zapalila" Ušće!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    1. jul 2024 | 12:06

    Jako losa i zavidna osoba Nije naucila da joj kolege odgovore na uvrede a sad dosle nove generacije koje nece da cute Svakako ti klinci pokazuju vise kulture i postovanja nego ona koja ima skoro 50 god.

  • Joka

    1. jul 2024 | 12:31

    Tresla se gora, rodio se mis, kao po obicaju s njene strane... Nastup na Uscu pre 3 godine je bio mnogo bolji, ovo je licilo na vasar. Tuzno je kako se jedna karijera, koja je mogla da bude spektakularna bez laznih obecanja gasi...

  • Jelena

    1. jul 2024 | 16:26

    Kako je meni ova zena odvratna!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA