Rastu pitali da li je čuo album Ane Nikolić, ovo je njegova reakcija: Ne slušam tu muziku! Nije uvreda, ali...

 
J. G.
M. K.
J. G. M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Reper Stefan Đurić Rasta večeras nastupa na Music Week festivalu, koji se održava na Ušću. Pred izlazak na binu, reper je dao kratku izjavu za medije.

Baš u tom trenutku na sceni je njegova koleginica Nikolija izvodila pesmu "Prezime", koju Rasta potpisuje. Tim povodom, reper je otkrio da li mu je lakše i lepše da piše pesme za žene ili za muškarce.

- Mnogo više pesama sam radio za žene, nego za muškarce. Imam tu neku žensku energiju očigledno koju oslobađam i mnogo mi je lakše da radim sa ženama, konkretnije se. Sve dok se ne oženim, dobro je - rekao je Rasta kroz smeh i dodao:

- Više problema sam imao sa muškarcima u nekim saradnjama, žene uglavnom znaju šta hoće i šta im se sviđa. Muškarcima moram da tražim identitet i onda to sve traje - naveo je Đurić.

Na pitanje da li je poslušao novi album njegove bivše supruge Ane Nikolić, koji je na kratko bio obrisan sa Jutjuba, pa vraćen, Rasta je priznao:

- Nisam čuo još uvek. Ne znam ništa o tome. Kad bih vam rekao koju muziku ja slušam, vi bi pali na d*pe. Slušam jako alaternativnu, andergraund muziku i nemam vremena za ovo domaće. Slabo slušam i svoju muziku, to zna ekipa oko mene. Nije to neka uvreda, ali stvarno nisam čuo. Kad budem čuo, reći ću - istakao je  Rasta.

Iz publike ga večeras bodre njegovi najbliži članovi, na šta je posebno ponosan.

- Kao da igram utakmicu (smeh). Tu je cela moja porodica, oni su uvek tu kad su ovako velika dešavanja, najveća su mi podrška - rekao je Stefan Đurić Rasta, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Rale na slavlje došao u pratnji Anine ćerke! Na pitanje o Nikolićevoj iznenadio odgovorom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deessdd

    30. jun 2024 | 23:07

    Bozeee, koliko je odvratan . Ove zene lude ne znam kako mogu da se ljube sa njim , fuuujjj . Mnogo je gadan.

  • Vodolijax

    30. jun 2024 | 22:55

    Hoće li i on da jaše onog bika........vidim poneo je odgovarajući šešir......

  • Драган

    30. jun 2024 | 23:52

    Недо бог да га сретнем и мраку

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA