"Karleuši sam poslala poruku! Videla sam da..." Ema Radujko o JK, pa komentarisala nastup Teodore Džehverović

 
J. G.
M. K.
J. G. M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Mlada pevačica i internet zvezda, Ema Radujko, nastupila je na poslednjoj večeri Music Week festivala, koji se održava na Ušću.

Na sceni se pojavila u veoma atraktivnoj kombinaciji, obučena kao kaubojka.

Nastup je otvorila svojim hitom "Da boli", koji je izvela na električnom biku kog je, dok je pevala, senzualno jahala.

Ema je potom zaređala pesme sa svog albuma "Afrodita", koje su pratile veoma zahtevne koreografije. Za razliku od prošle, ove godine je njen nastup prošao bez incidenata. Iz publike su joj pružali ljubav i podršku, te su je gađali samo igračkama, a ne flašama.

Vidno raspoložena, Ema Radujko je odmah po završetku nastupa podelila utiske sa pripadnicima sedme sile.

- U poslednjem momentu smo zakazali nastup, imala sam samo šest dana da se spremim, ali nekako najbolje funkcionišem u "5 do 12". Publika je bila fantastična, za razliku od prošle godine - priznala je Ema.

Na naše pitanje da li je videla da joj je Karleuša poslala ljubav putem Instagrama, Ema je oduševljeno priznala:

- Videla sam šta je napisala i poslala sam joj poruku. Baš sam srećna i jedva čekam da vidim njen nastup večeras. Nismo se još uvek srele, ja sam rano došla na tonsku probu i odmah krenula da se spremam jer mi je nastup bio baš rano, ali jedva čekam da se upoznamo - priznala je mlada pevačica.

Na pitanje da li joj više prija da joj govore da je naslednica Jelene Karleuše ili Teodore Džehverović, istakla je:

- Više mi prija JK - iskreno je priznala Radujkova, pa se osvrnula na odnos sa Teodorom i prokomentarisala njen sinoćni nastup.

- Nemamo nas dve šta da izgladimo. Stvarno nemam ništa protiv devojke, iznela sam svoje mišljenje i stojim iza toga, a ko će da se ljuti, nek se ljuti. Dopao mi se njen nastup na Music Week-u, ali ja bih to malo drugačije. Iskidala je, ne mogu da kažem, publika je prelepo reagovala, ali ja imam malo drugačiji fazon, razmišljam drugačije od nje, tako da bih neke stvari drugačije uradila, ali ona je to odradila na svoj način i pokidala. Uopšte ne mora o tome da se priča, to je tako, ja nemam problem to da kažem - priznala je Ema Radujko a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Ema Radjuko na bini Music Week-a zajahala bika, obučena kao kaubojka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA