Stanija o jakom životnom udarcu, jedva smogla snagu da prizna s čim se bori! Asminu zamerila: Kad se desilo...

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević već duže vreme uživa u ljubavi sa Asminom Durdžićem, sa kojim je nedavno prošla kroz veoma težak period kada je izgubila bebu.

Stanija je najpre ispričala zbog čega je rešila da da drugu šansu njihovoj ljubavi.

- Kada je ovo sve krenulo, svuda sam ga blokirala, nisam želela da ga vidim, nisam ga videla dva meseca. Bila sam spremna da ga vratim nazad, neka se meni smeje ko god hoće, to je nešto moje, ja sam tamo dobila hladan tuš. On se dva meseca borio za mene, onda smo seli i porazgovarali. Nisam bila dobro emotivno. Sam početak u Majamiju je bio prelep, kao da smo bili na sedmom nebu. Mogu da kažem da je on prema meni divan. Ja sam puštala vreme, on je prema meni sve bolji i bolji, mislila sam da ako glumi, da će da pokaže vreme... Mi super funkcionišemo. Kad sam imala najgore nervne slomove, on me nikada nije uvredio i nikada mi nije uzvratio. Imao je razumevanja zbog svega ovoga što mi se desilo - priča starleta za "Premijeru", pa se osvrće na neke spekulacije da je Asmin nasilan i da vređa žene.

- Ne, a bilo je situacija kada je to mogao da uradi, jer sam i ja izazivala. Da se bilo šta desilo, ja bih to iznela javno ili ne bih bila sa njim. Ne znam šta će da bude sutra, ali do sada nije bilo tako - istakla je ona.

Dobrojevićeva je i dalje van sebe zbog gubitka bebe.

- Uh, to je teška tema, to ne bih ni komentarisala, s obzirom da je to moja želja. On je odmah išao na to, ja sam to zamerila, jer sam mislila da treba da prođe neko vreme. Kada mi se desilo, mislila sam: "Okej, biće sve okej" i onda mi se desio spontani. Zamerila sam što se desilo bez mog znanja, što nismo pričali o tome, a kada se to desilo, bila sam srećna zbog toga i onda se desio spontani i posle par dana kreće sve ovo. To su životni udarci i nosiš se sa svim tim - govori Stanija pa se dotiče i nedavnog prekida trudnoće Asminove bivše partnerke, Aneli Ahmić:

- To je baš teška tema, osetljiva. Žao mi je što se to desilo, jer su obećavali, mogli su da imaju zrelu i lepu ljubav...Teška situacija, ja sam uvek na strani žena, ali ostanem suzdržana jer me njeni toliko napadaju. Asmin je surov, jer kaže: "Da ona mene nije tako blatila, kada izađe, sve bi bilo u redu, odnosi bi mogli da budu okej", kaže: "Ako je ona unutra, što mi rade napolju ovo?", on je baš brutalan. Najveći blam mi je bio šta će familija da kaže.

(Telegraf.rs)

Video: Vrela Stanija u ulozi kućne pomoćice: Snimak usisavanja u nikad manjem bikiniju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    30. jun 2024 | 21:14

    Dno dna... ukanalila se za sve pare. Uzas!!!!

  • Агроном

    30. jun 2024 | 20:18

    Непроклијава семе засејано у пластици🧔🧕

  • Danijel

    30. jun 2024 | 19:46

    A gospođica je …? 🤷🏻‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA