"Mihajlo više ne postoji, samo Vojaž, a oni su crno i belo": Reper o žrtvama zarad karijere: "Nemam emocije"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž ulaže dosta u svoju karijeru i jedan je od popularnijih mlađih izvođača, a sada je otkrio da je podneo mnoge žrtve, kako bi danas bio tu gde jeste.

- Više ne postoji Mihajlo, sada postoji samo Vojaž, to je najveća žrtva, a najveća razlika je to što su oni crno i belo... Ovo je javni posao, svako ima mišljenje i može da ga iznese. Kada naučiš da nemaš emocije i da budeš jedna prazna konzerva, vrlo lako prođeš sve to... - rekao je reper, pa otkrio pred kim je zapravo Mihajlo:

- Uvek ima neka kritika od strane porodice, ja to uvek poslušam i uzmem u obzir, ja sam odrastao momak. Porodica je jedino mesto gde zapravo imam sluha.

Vojaž se osvrnuo i na duet sa Svetlanom Cecom Ražnatović, a koji nosi naziv "Muškarčina".

- Ceca je pre svega jedan ozbiljan umetnik, ozbiljan vokal i profesionalac. Odabrao sam Cecu da ona bude ta, zato što je na vrhu na kojem je duže nego što ja živim. Ima tu još dosta pesama i stvari koje treba da se dese, ali sam smatrao da je ovo odličan početak. Ona je bila zaintresovana, njoj je zanimljivo šta može mlađa generacija može da pruži. Nije kao većina zvezda tog nivoa bila u fazonu: "Nećemo to da radimo". Sve je teklo najlaganije, mene je ispoštovala maksimalno, ostala je 20 sati na snimanju, to je više nego što sam tražio i hvala joj - rekao je muzičar za "Premijeru", pa istakao kako gleda na padove u karijeri:

- Pad je pad ako ga ti prihvatiš, ja to nisam prihvatio. Jedini razlog zašto sam ja nestao je moja odluka zbog mojih ličnih problema, imao sam svoje neke demone koje sam morao da prevaziđem. Sada sam se vratio i ponovo sam na vrhu te trending liste.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica pomenuo Cecu i Vojaža: "Plakao sam...."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA