Darko i Mia priznali ljubav? Prvi put javno razmenili nežnosti: "Samo da ne završe kao Vojaž i Breskvica"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mladi pevači u usponu, Mia Smiljanić i Darko Gjorgjeski nedeljama unazad u fokusu su javnosti, a danas su, 30. juna, jednim potezom ponovo iznenadili publiku.

Naime, poslednje dešavanje u nizu kojim su privukli pažnju, jeste njihov nastup u jednoj kafani u Minhenu, samo nekoliko dana pred utakmicu Orlova i reprezentacije Danske.

No, danas su, odličili da obraduju svoju publiku i objavili novi letnji hit "Ja na tebe" koji prate vrlo zanimljivi kadrovi.

Mia i Darko Foto: Youtube/Mia i Darko

Pored svega, njihov odnos takođe je podigao "buru" na mrežama, pa se gotovo svakodnevno spekuliše da li su ili nisu u emotivnoj vezi, što njih dvoje nikada nisu želeli da komentarišu.

Međutim, ako je sudeći po komentari koji su se već proširili, po kadrovima iz novog spota, na kojima su vrlo bliski...

U jednoj od scena, koju su snimali noću, njih dvoje razmenjuju nežnosti, ali sve na granici, tako da se čak ni u toj sceni nisu "do kraja odali..."

Ispod pesme koju su objavili usledili su brojni komentari, a neki od najzanimljivijih su oni u kojima ih porede sa Breskvicom i Vojažem.

"Fantastican mladi duo sa toliko pozitivnom aurom..", "Nadam se da nećete proći kao Breskvica i Vojaž", "Kakav hit", "Toliko ste slatki", "Prelep par"...

Inače, njih dvoje su u duetu već objavili nekoliko numera koje beleže milionske preglede, a najuspešnija je numera "Da li, da li" - koja je veoma popularna na svim platformama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA