Mirza Selimović posvetio pesmu pokojnoj majci, reči kidaju dušu: "Sa srca mi tugu obriši..."

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nakon velike tragedije koja ga je zadesila, Mirza Selimović se vratio na scenu, a novu emotivnu baladu koju je objavio, posvetio je majci koja je nedavno preminula.

Emotivnu pesmu objavio je na Jutjubu, a spot koji je posebno urađen od fotografij iz privatnog albuma, ganuo je mnoge.

Naime, video je sačinjen od slika iz detinjstva na kojima je sa majkom, ali i privatnih slika svoje majke iz mladosti.

- Sve i da padnem ti bi rane te izlečila, rođena moja jedina. Mojoj majci. (1967-2004) – napisao je Mirza, a njegovi fanovi su zbog numere bukvalno briznuli u plač.

- Dragi naš Mirza slušam ovu pesmu i plačem.. Tvoja majka je bila jedna predivna i predobra žena, naša pahuljica nežna i prelepa - glasi komentar ispod snimka.

Podsetimo, Mirza je nekoliko dana pred majčinu smrt zamolio ljude dobre volje da doniraju krv, odnosno trombocite koji su joj je bili potrebni za oporavak.

- Dragi prijatelji, potrebna nam je vaša pomoć. Trombociti, krvna grupa nulta, za Nedretu Selimović. Javiti se na kliniku za transfuziologiju sutra pre podne. Hvala vam - napisao je pevač tada. Nažalost, njegova majka Nedreta je preminula nedugo zatim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Otici cemo svi jednoga dana

    30. jun 2024 | 17:00

    Mora da se prihvati. Svi cemo otici takodje. Mora da nastavi svoj put a ti svoj ne blokiraj esprit. Zivi punim plucima za tebe i za nju jer ako si ti srecan i ona ce tamo, vreme se cini dugim ali je nista. Tu smo da prozivivimo nase zivotno iskustvo koje nam je potrebno za dalju evoluciju i u krug. Puno hrabrosti ti zelim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA