Desingerica brutalno o Pesmi za Evroviziju, pa komentarisao Cecu i Vojaža: "Plakao sam, krenuo sam da pišem"

 
N. L.
A. M.
N. L. A. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kontroverzni Dragomir Despić Desingerica nakon pomalo bizarnog nastupa na Music Week-u, sinoć, 29. juna, sa medijima je sumirao utiske o nastupu, ali progovorio o Ceci Ražnatović i Mihajlo Veruoviću Vojažu.

Despić je na scenu izašao u sanduku, pa je zatim objasnio i da li je njegov nastup imao poruku:

- Ide jak gas, meni je bilo super, ja tako radim, drugi neka kažu kako je bilo. Sanduk je zbog đavola koji me spopadaju noću, šalim se. Ne znam da li neko može da me nadmaši, radim najbolje što umem. Vendi bi ukrala šou da sam je poveo, ne smem da je povedem. Čuvam je za četvrti rođendan moje ćerke, kakav 18. rođendan - rekao je Desingerica.

Imao je šta i da kaže na pitanju o potencijalnom učešću na Pesmi za Evroviziju, sledeće godine.

- To mi je predškolsko. Ne patim od svetske slave, i ovo mi je dosta, ni sada ne mogu da idem u bioskop - istakao je reper i dodao:

- Bila mi je supruga i beba, kada sam je video, došlo mi je da plačem. Jedva čekam da vidim kako je reagovala na nastup.

Dao je i komentar o duetu Cece Ražnatović i kolege Vojaža, koji je već danima glavna tema.

- Zamerio sam mu to, a Ceci ne mogu, ona može meni, njoj je sve oprošteno. Bio sam tužan, plakao sam, krenuo sam da joj pišem, pa da je zovem, ali šta je tu je... Super im je pesma, dobro su se uklopili. Sviđa mi se što Ceca prati gas, prava je zvezda - objasnio je Desingerica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA