"Stavila bih tačku!" Teodora burno reagovala na pitanja o Tamari Milutinović, a evo šta je rekla o Emi Radujko

 
J. G.
M. K.
J. G. M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačica Teodora Džehverović imala je jedan od najupečatljivijih nastupa na prvoj večeri Music week festivala, koji se održava na Ušću ovog vikenda.

Nakon što je sišla sa bine, Džehvi je sa pripadnicima sedme sile podelila utiske.

- Presrećna sam! Otprilike mesec dana sam se spremala za ovaj nastup, ali mislim da je sasvim dovoljno. Publika je bila fantastična. Zadovoljna sam kako je album pošao, čak i bolje nego što sam očekivala. Bilo je dosta poruka podrške, ljudima je bilo lepo na promociji. Uvek ima i negativnih komentara, volim i njih da čujem. Želela sam da napravim korak napred i mislim da sam uspela u tome - rekla je Teodora.

Pevačica Tamara Milutinović, koja je sa Teodorom bila u grupi "Đavolice", u emotivnoj ispovesti govorila je o odnosu sa Džehverovićevom.

Tamara je tom prilikom otkrila da je Teodori mnogo pomogla na početku karijere, jer Džehverovićeva nije trebalo da bude u grupi, kao i to da je zbog nje ponekad i plakala.

Kada je upitana da prokomentariše ove Tamarine izjave, Teodora je burno reagovala:

- Ja bih joj se zahvalila i tu bih stavila tačku, hvala joj na pomoći i to je to - rekla je Džehvi, a na pitanje naše novinarke, kako komentariše to što ljudi pričaju da sada i liče, Tea je priznala:

- Tamara je lepa devojka, hvala svakome ko to kaže - izjavila je Džehverovićeva, koja je odbila da bilo šta više komentariše o svojoj bivšoj prijateljici i koleginici.

Pripadnici sedme sile pitali su je i o mlađoj koleginici Emi Radujko, sa kojom Džehverovićeva takođe nije u dobrom odnosu.

- Jao, nemojte molim vas. Ne mogu da pričam o njoj, izvinite, molim vas - istakla je Teodora, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Teodora zaplesala u izazovnom stajlingu: Publika pala u nesvest od provokativnog plesa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ципка

    29. jun 2024 | 20:45

    Ј.Г. Је ли ово нека реприза као ,бољи живот?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA