Osvanuo snimak sa gala proslave: Jovetić zakupio celo ostrvo, pevala mu i Jadranka Barjaktarović

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Fudbaler Stevan Jovetić organizovao je slavlje na luksuznom ostrvu Mamula, u blizni Herceg Novog.

Povod je više nego poseban. Proslavljeni sportista dobio je blizance, što je rešio da proslavi sa porodicom i svojim najbližim prijateljima.

Jovetić je zakupio luksuzni rizort, a na proslavi su pevali Danijel Alibabić, Jadranka Barjaktarović, a svirao je Aleksandar Sofronijević.

Na Danijelovom Instagram profilu osvanuo je snimak kako u društvu Jadranke izvodi pesmu "Zauvek moja", kojom je Alibabić sa grupom "No name" 2005. godine predstavljao Srbiju i Crnu Goru na "Evroviziji".

Inače, na proslavi je bila i mlada muzička zvezda Milica Pavlović.

Milica je usnimila nekoliko kadrova sa luksuzne proslave na kojoj su prisustvovali i košarkaš Crvene Zvezde, Nemanja Nedović, kao i njegova supruga Mina.

Na jednom snimku koji je osvanuo na mrežama, vidi se Milica kako u brutalnoj haljini iz nove kolekcije Meline Džinović, đuska pored Nedovića.

Od dekoracije, do najistnijih detalja, kako se može zaključuiti na osnovu snimaka, Jovetić nije žalio ni dinar. Vodio je računa da sve bude "na nivou".

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaler iznajmio luks ostrvo za slavlje: Milica zamešala pored Nedovića u brutalnoj haljini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA