Bane Bojanić zapalio mreže! Napravio miks Desingericine pesme i izazvao potres: "Bauljam i ćarlijam..."

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Reper Dragomir Despić poznat kao Desingerica, objavio je novu pesmu "Rendalicca" pre 4 dana, koja se već visoko kotira na Jutjub trending listi.

Refren numere koja je već osvojio društvene mreže, pa mnogi objavljuju i svoju verziju, glasi: "Ja noćas sam pijan, bauljam i ćarlijam".

U moru snimaka najviše je iznenadio onaj koji je zabeležio pevač Bane Bojanić.

Folker koji je i sam nedavno objavio nove pesme i najavio povratak na srpsku estradu posle dve decenije života u Americi, otpevao je Desingericine stihove u svom narodnjačkom fazonu, a onda na njih nadovezao svoj čuveni hit "Samo pijan mogu da prebolim".

Sve je objavio na TikToku uz poruku upućenu Desingerici:

- Svaka čast kolega izvrsna numera! - poručio je Bojanić Despiću, a hit scenu možete pogledati u snimku ispod.

@banebojanicofficial @DragomirDespic_design svaka čast kolega, izvrsna numera 🥂 #fyp #fypシ゚ #foryou #foryoupage #banebojanic #desingerica #rendalicca #samopijanmogu #balkan #music #viral #goviral ♬ original sound - Bane Bojanić Official

Sudeći prema komentarima ispod objave, publici se ovaj neobični miks veoma dopao: "Bolje od originala", "Bravo legendo", "Svaka čast!", "Vrh", "Top"... Bilo je i onih kojima se javila ideja o saradnji: "Desingerica i Bane Bojanić sledeća pesma", a neki su pak hvalili Bojanića i konstatovali da je "Desingerica na aparatima".

(Telegraf.rs)

Video: "To su deca, to rade neprofesionalci": Nada Topčagić o Piksiju i fudbalerima, pomenula i Milicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA