Nikolija prvi put pokazala obe ćerke: Nestvarni kadrovi naslednica pevačice i repera sa odmora

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačica Nikolija Jovanović sa izabranikom reperom Reljom Popovićem ima dve ćerke - Reu i Hanu, a sada ih je prvi put pokazala na društvenim mrežama.

Nikolija se sa starijom ćerkom Reom porodila 2016. godine, a sa mlađom Hanom 2021. godine.

Od rođenja starije naslednice, Relja i Nikolija gotovo da nikada nisu objavili fotografije svojih ćerki, a sada je ponosna mama odlučila da ih ipak pokaže, ali ne u potpunosti.

Pevačica je objavila fotku na Instagramu na kojoj se one vide s leđa, dok se na drugoj vidi da pričaju sa ocem preko video poziva, ali je, tom prilikom, Jovanovićeva sakrila njihova lica emotikonima srca.

- Radost življenja - istakla je pevačica u opisu objave.

Ćerke Nikolije i Relje uživaju sa mamom na letovanju, dok Popović trenutno ima turneju.

Podsetimo, pevačica je nedavno izbacila album "Lavina", te je na promociji istog otkrila da njene ćerke ipak nisu čule sve pesme, a evo šta je razlog.

- Nisu. Pesmu "Lavina" su čule i videle spot, ali generalno ja ćerkama ne puštam našu muziku zato što naša muzika nije za decu. Teške su reči, mislim da to nisu pesme koje treba one da slušaju. Ne kritikujem roditelje koji puštaju moje pesme, sve okej, lični izbor, samo ja svojim ćerkama ne puštam - istakla je Nikolija Jovanović.

(Telegraf.rs)

Video: Relja priznao jednu nešto o ćerkama: "One znaju samo jednu moju pesmu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA