Nakon saopštenja da se razveo posle 10 meseci braka, Požgaj se opet oglasio: "Ja sam kriv, ja sam najgori..."

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivši političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj razveo se samo 10 meseci nakon što je sklopio brak sa lepom Ivanom.

On je na mrežama saopštio da se razvodi, a sada se takođe oglasio na njegovom Instagramu, uz prvo fotografiju njega i Ivane.

- Naša prva slika kada smo se i upoznali u UAE i poslednja za sva vremena. Ja sam kriv, ja sam najgori, sve na mene uzimam loše. Mnogo smo prošli zajedno, kao što smo se spojili tako je sad došlo do razdvajanja. Sat kuca tika taka i život ide dalje, ja sam odlučio da nastavim sam dalje.

"Mislim da je za nju ipak bolje tako!", "Ako nije ovo tvoj marketing onda je Ivana srećna što se iščupala iz ove veze . Posveti se sebi, saberi se i potraži stručnu pomoć, pao si veoma nisko", "Čovek bez stava i karaktera propada. Bol posle raskida je najteži momenat i isti je kao i smrt neke bliske osobe, ali kad prođe je najslađe", "Nije prva slika pošto na glavi imaš oziljak od wc solje iz "Parova", a tada ste već bili u braku… post za malo paznje", "Kako si propao..sramota", "A bili ste tako lep par, razmisli Aco, bila je uvek uz tebe"...neki su od komentara.

Podsetimo, Požgaj se pomalo bizarnom porukom oglasio na mrežama i saopštio da je slobodan:

- Danas je Vidovdan, vezuje se za kneza Lazara i kosovsku bitku, a isto tako i za moj sporazumni razvod.

Aleksandar Požgaj Foto: Instagram/pozgaj_srb

Inače, on se 13. avgusta prošle godine zavetovao Ivani na večnu ljubav, posle nekoliko godina ljubavi.

(Telegraf.rs)

Video: Bivši političar i učesnik Parova ulazi u Elitu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA