Kakvu poruku je Isaija Ražnatović dobio nakon krštenja! Veljko je objavio: "Da budeš veći od slavnih predaka"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Bokser Veljko Ražnatović objavio je na mrežama emotivnu čestitku koju je njegov maleni sin Isaija dobio danas, 28. juna, nakon intimne ceremonije krštenja.

Naime, maleni Isaija, treći naslednik Ražnatovića, kršten je danas, na veliki praznik u Hramu Svetog Save.

Posle intimne ceremonije na kojoj je prisustvovala Veljkova porodica, odnosno supruga Bogdana i stariji sin Željko, ali i kum Hristos, Ražnatović se oglasio.

On je uslikao čestitku koju je neko uputio malenom Isaiju, naravno, oduševljen:

- Dragi naš Isaija Ražnatoviću! Dobrodošao u slavnu familiju Ražnatovića. Veliki te posao čeka, a i slava... Moraćeš baš da se potrudiš, da tu gde si se rodio, budeš veći od slavnih predaka!!! Ja znam da hoćeš - piše u poruci.

Veljko Ražnatović, isaija Foto: Instagram/ac3isbc4k

Ko je krstio Isaija Ražnatovića?

Veljko je neko ko je zahvaljujući inostranom školovanju, ali i sportu stekao mnogo prijatelja, pa je tako za svakog sina odabrao po jednog kuma, tako je najmlađeg naslednika danas krstio jedan od njegovih najbližih prijatelja sa Kipra.

U pitanju je Hristos Kritikos, prijatelj kojeg je stekao za vreme školovanja na Kipru, pre više od deceniju. Inače, Hristos je kumova na Veljkovom i Bogdaninom venčanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uf

    28. jun 2024 | 17:04

    Bas mu je slavan predak...

  • Даросава

    28. jun 2024 | 18:07

    Која комедија са овим Ражнатовићевићима!?Па деца ће им се стидети својих имена због родитељске рашомонијаде. Исаија је јеврејско име и ако неће да се ругају мали мора на сунећење. Поштуј друге да би они тебе поштовали, иначе слаба вајда од накарадног и насилног веровања због ријалити рејтинга.

  • MM

    28. jun 2024 | 17:32

    U tome i jeste njegov problem pošto zna da nije ni blizu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA