Muzička zvezda Milica Pavlović posle maestralnih koncerata stiže u Beograd: Pravi novi spektakl u prestonici

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Regionalna muzička zvezda Milica Pavlović u prethodnih desetak dana održala je dva spektakularna koncerta o kojima se još uvek priča.

Popularna pevačica je prvo “zapalila” Spens u Novom Sadu, gde je tročasovnim koncertom raspametila publiku, a vikend kasnije je još jednom ponovila šou u okviru turneje “Lav” u Zagrebu.

Nakon koncerata svetskog ranga i nakon dve godine pauze i miljenici noćnog života u srpskoj prestonici će imati prilike da 3. jula uživaju u performansu vatrene brinete i to u klubu “Nacionalna klasa”.

Pavlovićeva je zbog koncertne turneje napravila pauzu sa nastupima u Beogradu, pa je ovo prva i jedinstvena prilika da je svi njeni fanovi ponovo čuju u malo intimnijem prostoru.

Samo sat vremena nakon najave nastupa popunjeno je više od 80% rezervacija, što je samo potvrda da se publika u prestonici ozbiljno uželela njenog nastupa i vrhunskog provoda.

Budući da je Milica poznata kao perfekcionista i da se oko svakog svog nastupa trudi da iznenadi publiku, nema sumnje da će svi oni koji 3. Jula budu u pomenutom klubu maksimalno uživati u njenom glasu, pesmama i performansu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    28. jun 2024 | 16:14

    Pravi koncerte gde Bg-Zg arene poluprazne,Ns takodje poluprazan...njenu"umetnost muzike"slusaju samo tinejdzeri od 14-15 godina,reci njenih pesama jesu za taj uzrast...daleko je ona od"zvezde"

  • MTF

    28. jun 2024 | 17:24

    Ko je voli neka je sluša, što se mene tiče daleko joj lepa kuća.

  • Перагеније

    28. jun 2024 | 16:09

    Слике из онлифенз?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA