Njega je Veljko Ražnatović izabrao za trećeg kuma: Upoznao ga je na Kipru, kumovao mu je na venčanju

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Veljko Ražnatović i njegtova supruga Bogdana, danas, va veliki praznik Vidovdan, 28. juna, krstili su trećeg naslednika Isaija.

Intimna ceremonija obaveljena je u Hramu Svetog Save, kojoj su prisustovali samo najbliži, supruga, stariji sin Željko i kum.

Veljko je neko ko je zahvaljujući inostranom školovanju, ali i sportu stekao mnogo prijatelja, pa je tako za svakog sina odabrao po jednog kuma, tako je najmlađeg naslednika danas krstio jedan od njegovih najbližih prijatelja sa Kipra.

U pitanju je Hristos Kritikos, prijatelj kojeg je stekao za vreme školovanja na Kipru, pre više od deceniju. Inače, Hristos je kumova na Veljkovom i Bogdaninom venčanju.

Poznato je da Ceca Ražnatović godinama poseduje kuću na Kipru, te da su njena deca Veljko i Anastasija tamo provodili mnogo vremena i samim tim stekli i prijatelje, a Veljko je odlučio da prijateljstvo sa jednim od njih ozvaniči kumstvom.

Na fotografiji koja je nastala u Hramu, vidi se kako kum Hristos drži malenog Isaiju, dok pored njega stoje Bogdana i maleni Željko, ali i Veljko koji drži sveću.

Kako se može videti na njegoovom Instagram profilu, gde je objavio nekoliko slika sa Anastasijom i Veljkom, Hristos je vlasnik jednog noćnog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    28. jun 2024 | 19:45

    Lik stalno nešto srbuje, a Srbi kuma ne menjaju. Mlađe generacije nastavljaju kumstvo, i to ide dok god postoje naslednici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA