Prvo oglašavanje Cipke nakon iznenadne smrti muža, pomenula i posao: "Neće biti patetike, retke su..."

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka oglasila se tačno 40 dana nakon velike tragedije, iznenadne smrti muža Nebojše Jarina Stojićevića.

Naime, ona se od smrti 20 godina starijeg supruga uopšte nije oglašavala, a sada je smogla snagu i porukom se oglasila na mrežama.

Cipka je objavila nekoliko zajedničkih fotografija, između ostalog, i one sa tajnog venčanja i obratila se:

- Moj muž i ja… Moj Neka i njegova Mica. Sve što smo imali da kažemo rekli smo jedno drugom za života zemaljskog, ne za društvene mreže i za javnost. U ovom postu neće biti nikakve patetike jer to nije naš stil. Samo ću vam reći da sam zahvalna Bogu što nas je spojio i što smo doživeli da smo jedna duša u dva tela. Retke su takve ljubavi, ali postoje. Zajedno odavde do večnosti! - napisala je ona i dodala:

- Fascinantno mi je bilo računanje razlike u godinama između nas dvoje, ostavljam matematičarima da računaju i dalje. Mi smo poznati po tome koliko nas interesuju tudja mišljenja i pričice, naše je bilo da budemo to što jesmo i mi smo svoje želje i snove ispunili.

- Čaršijski džukci i džukelice ostavljam vam da razvijate filmove u svojoj glavi jer vi znate sve, puštam vas i da pravite senzacije baš ste me fino zabavili svojim pričama. Sladite se onim što vi mislite, verujem da vam je tako lakše, a mi volimo da pomažemo ljudima i da olakšavamo tudje brige i probleme.

- Što se tiče mog posla, pevanja, nastavljam dalje gde smo stali. Pripremili smo svašta nešto novo, ali otom potom… Znam da ima mnogo vas koji volite moj dosadašnji rad, i zbog vaše podrške i ljubavi vraćam se i nastavljam! Vidimo se i na svim zakazanim veseljima i nastupima! Sve ću vas ispoštovati jer zaslužujete! Živim i pevam za mog Nebojšu, moju podršku, mog idola i večnu ljubav! JAČI SMO OD SUDBINE!!!

Podsetimo, on je preminuo u Šapcu od posledica infarkta, a sa Cipkom je bio duže od decenije.

Nebojša je bio poznat u svom kraju, u Šapcu, kao bogati biznismen i vlasnik firme koja se bavi uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina.

Poslovao je kako u Srbiji, tako i u susednim zemljama kao što su Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Makedonija, Rumunija, Mađarska pa i Italija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA