Sanja Maletić se decenijama borila za potomstvo: Imala je i zdravstveni problem, pričala i o usvajanju

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačica Sanja Maletić navodno je postala majka u 52. godini, tvrde beogradski mediji.

Da je ovo jedna od najlepših vesti, jasno je, jer se Sanja godinama unazad borila kao prava lavica i na kraju uspela u svom cilju.

O svojoj borbi za potomstvo, javno je više puta govorila.

- Dok god dišem i dok god postoji bilo kakva šansa od Boga i od prirode, ja sam tu, odustati neću. Ja ne mogu da usvojim dete, ja sam '73. godište i ljudi u mojim godinama ne mogu da usvoje decu zato što su pšrešli starosnu granicu - rekla je pevačica.

- Ono što te drži pozitivnom to je tvoj cilj, a to je najlepši mogući cilj koji čovek može sebi da postavi. Moraš da budeš dobar, nasmejan, smiren, nežan i tih da bi došao do svog cilja - rekla je Sanja.

Pored borbe za nasldnike, pevačica se već izvesno vreme bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemom o kom nema problem da javno priča.

- Ja sam dobila bolest štitne žlezde i onda sam uz to gratis dobila i taj Hašimoto koja je poprilično teška auto-imuna bolest, ali gospodin Japanac i ja pričamo, kad imam obaveza onda se on i ja ujutru dogovorimo i ja mu kažem: "Bato danas me ne diraš, danas imam posla, pričaćemo kad dođem kući" - ispričala je pevačica.

- Sve se može kada psihološki namestiš da diriguješ ti, opet sam ja gospodar koliko god to bila teška bolest. Žena sam koja čvrsto drži konce i dok god dišem ja sam gazda svog života i ne dozvoljavam da me bilo šta poremeti - rekla je ona za "Grand Online".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi

    28. jun 2024 | 13:02

    Žena je carica jako dobar čovek i raduje me vest da je postala majka👑

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA